Nieuws

24 januari 2012

Nomeo brengt diagnose-tool voor domeinnamen

Domein DiagnoseMet de Domein Diagnose van Nomeo spoor je makkelijk het probleem met je domeinnaam op en krijg je advies voor de oplossing.

Een domeinnaam registreren is tegenwoordig een fluitje van een cent. Online een formuliertje invullen, de betaling uitvoeren en de domeinnaam is na enkele minuten geregistreerd. Maar dan werkt plots je website niet meer of komen je e-mails niet meer toe.

 

Domein Diagnose

Met de Domein Diagnose-tool controleren we de goede werking van je domeinnaam in 5 stappen : Is de domeinnaam geregistreerd, zijn er nameservers ingesteld, werkt de webserver, werkt de e-mailserver en zijn de parameters van je domeinnaam correct.

 

Begrijpelijke taal

Bij iedere stap staat in begrijpelijke taal uitgelegd wat er getest is en wat de resultaten zijn. Bovendien geven we een advies over hoe je een mogelijk probleem kan oplossen. Als je je e-mailadres invult, dan krijg je ook een volledig rapportje in de mailbox. En kom je er via de tool niet uit ? Dan kan je ons bellen op het gratis nummer 0800/26800 om je domeinnaam te laten doorlichten door een Nomeo-specialist.

 

Ook preventief

Moet je echt wachten tot het fout loopt om een Domein Diagnose uit te voeren ? Uiteraard niet ! Door een domein diagnose uit te voeren krijg je onmiddelijk advies over wat de beste manier is om je domeinnaam in te stellen. Bovendien komen tijdens de tests misschien al kleinere problemen aan het licht die later heel wat heibel kan vermijden.

Regelmatig een check-up uitvoeren is dus zeker aan te raden !

 

>>  Voer nu je Domein Diagnose uit.

 

 Tags : domeinnamen, diagnose, tool

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief