Webhosting met maximale performantie

* Geschikt voor alle PHP projecten

* Geoptimaliseerd voor WordPress, Joomla, Drupal,...

Activeer 1 jaar GRATIS


 

 Webhosting

Betrouwbare en supersnelle hosting voor jouw website? Dan zit je goed bij Nomeo.

 

   

 

 

 

Waarom hosten bij Nomeo?

 

Bij Nomeo kan je alle websites hosten op basis van PHP-technologie. Zowel zelf gebouwde websites als die op basis van een Content Management Systeem (CMS) zoals WordPress, Drupal of Joomla en andere zijn mogelijk. Ook kleinere e-shops op basis van Magento, WOOcommerce of OpenCart draaien vlot op het Performance-pakket. We bieden ondersteuning voor PHP 5.5, 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 en 7.4.

 

Host een snelle website

Snellere website

 

Onze webhosting is meer dan webruimte alleen. We versnellen jouw website dankzij de caching-technieken Varnish en Redis. Die zorgen ervoor dat je webpagina’s en tussentijdse berekeningen in het geheugen van onze servers worden opgeslagen. Het resultaat is meteen merkbaar.

 

Veilige webshosting

Veiligheid

 

Ook aan veiligheid hebben we gedacht. Met een gratis SSL-certificaat van Let’s Encrypt wordt alle verkeer van jouw website versleuteld. Daarnaast nemen we 4 keer per dag een back-up van alle bestanden en gegevens. In geval van nood kan je dus snel terug naar een vorige versie van je website.

 

verhuis je website

Verhuis-service

 

Wil je graag gebruik maken van ons Performance-pakket, maar wil of kan je zelf niet aan de slag met de verhuis van je website? Wij zijn er voor jou! We verhuizen de website en mailboxen gratis en zonder onderbrekingen. Nadien kijken we alle instellingen na en adviseren we jou hoe je beter kan scoren op het web.

 

1 jaar gratis webhosting

Gratis!

 

Heb je een domeinnaam bij Nomeo? Dan kan je je website het eerste jaar volledig gratis hosten, met alle voordelen. Na het eerste jaar betaal je 4 euro per maand.

 

Activeer 1 jaar GRATIS

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2020 © Nomeo bvba
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief