Office 365 bij Nomeo: De complete kantooroplossing

 

We gaan steeds flexibeler werken. Niet het kantoor of het bureau thuis, maar onze computer, smartphone en tablet bepalen waar we werken. Het is dus belangrijk om op elk moment en op elk apparaat te kunnen werken. Met Office 365 kies je voor de ultieme kantooroplossing.

 

Bekende Office-toepassingen

Het Office 365-aanbod van Nomeo geeft je online toegang tot alle kantoortoepassingen van Microsoft. Meld je aan met je accountgegevens op het Microsoft-portaal en ga meteen aan het werk, en dat op elk toestel.

Je krijgt toegang tot deze Office-toepassingen:

  • Word: tekstverwerker

  • Excel: rekenbladen

  • PowerPoint: presentaties

  • OneNote: notities voor projecten

Office toepassingen

Wil je ook offline werken met de toepassingen van Office? Met het Business Premium-abonnement kan je alle programma's op maximaal 5 toestellen installeren. Daarnaast krijg je ook Access (databanken creëren) en Publisher (opmaak van documenten) mee in het pakket.

 

ONTDEK ONS OFFICE 365-AANBOD

 

 

Efficiënt samenwerken

Samenwerken aan een verslag? Brainstormen over een nieuw project? Een videoconferentie? De agenda van je collega raadplegen? Office 365 maakt het allemaal mogelijk. Werk bijzonder efficiënt samen met collega's of partners dankzij de online tools van Microsoft.

  • Skype for Business: (video)conferenties

  • Sharepoint: intranet en teamsites

  • Teams: chatapplicatie

  • Sway: rapporten, presentaties en nieuwsbrieven ontwerpen

  • Agenda: vergaderingen boeken

Office 365 tools

1 TB opslagruimte in de cloud

Het grote voordeel van Office 365 is dat je alle documenten bij de hand hebt, waar je ook bent. Dankzij liefst 1 TB aan opslagruimte in OneDrive hoef je voortaan ook niets meer weg te gooien.

Alle documenten zijn snel en eenvoudig terug te vinden. Deel bepaalde documenten of mappen met collega's om nog productiever samen te werken. Alles ligt binnen handbereik.

 

Professionele mailbox

Naast de Office-toepassingen en online tools, krijg je ook een mailbox van 50 GB die je kan raadplegen via Outlook, het mailprogramma van Microsoft. Creëer een e-mailadres aan op basis van je eigen domeinnaam en laat een professionele indruk na.

Dankzij de Exchange-mailbox zijn je mails altijd gesynchroniseerd. Ook je contacten, kalender en takenlijstjes blijven up-to-date, op alle toestellen. Bovendien zorgen de sterke spam- en antivirusfilters van Microsoft ervoor dat je mailbox beschermd wordt tegen een overvloed van ongewenste berichten.

 

Extra: Je domeinnaam koppelen aan Office 365 kan een complexe taak zijn. De Office 365-wizard van Nomeo neemt dat werk uit je handen. In enkele minuten word je domeinnaam correct geconfigureerd.

 

 

Nieuwste versies

Met Office 365 werk je altijd met de nieuwste versie van de software. Wanneer nieuwe tools gelanceerd worden of bestaande programma's worden verfijnd, kan je meteen genieten van de laatste update. En daarvoor hoef je zelf niets te doen.

 

Gratis ondersteuning

Een Office 365-abonnement bij Nomeo koop je aan dezelfde prijs als bij Microsoft. Daarnaast kan je rekenen op de hulp van onze experts om je abonnement helemaal gratis in te stellen. Zo hoef jij niet te werken met moeilijke A-records of MX-records.

Verder geven we je advies bij het kiezen van een professioneel e-mailadres en begeleiden we je gratis bij het instellen van de mailbox op je smartphone of tablet.

Kies voor Office 365 met alle voordelen van Nomeo, inclusief support via ons gratis 0800-nummer, live chat of e-mail!

 

NU OFFICE 365 BESTELLEN

Domeinnaam registreren

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 470

Klanten

Domeinnamen in beheer

19 871

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief