Webhosting

Om een website op het internet te plaatsen, heb je drie dingen nodig: een domeinnaam, een website en webhosting. Soms zijn gratis webhosting of een web building tool voldoende.

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan een kijkje in ons overzicht en kies een dienst op jouw maat.

Nomeo Webhosting

Wil jij je website snel en eenvoudig beheren? Dan kan je kiezen voor webhosting bij Nomeo.

Je kan al jouw websites hosten op basis van PHP, en dat zo wel wanneer je die zelf gebouwd hebt als wanneer die op basis van een Content Management System (CMS) is, zoals Wordpress. Onze webhosting is betrouwbaar en supersnel. Bovendien is onze webhosting het eerste jaar volledig gratis. Nadien betaal je jaarlijks 48 euro.

Nomeo Web Builder

Met de Web Builder van Nomeo kan je een unieke website bouwen zonder programmeerkennis. Kies een origineel template, klik en sleep de elementen naar hun plaats en pas direct de tekst aan naar jouw voorkeur om een professionele website te creëren.

Verder kan je met één muisklik een pagina responsive maken en krijg je handige SEO-tools ter beschikking om jouw website te optimaliseren voor de zoekmachines.

Het leukste nieuws? Onze Web Builder is volledig gratis tot drie webpagina's. Wil je alles uit te kast halen? Upgrade naar het betalende plan en kies uit nog meer mogelijkheden!Bouw je website

Blogger, Google Sites of Tumblr

Blogger, Google Sites en Tumblr zijn diensten waarbij je een website of blog kan aanmaken. Handig is dat je die gratis kan koppelen aan jouw domeinnaam.

De diensten zijn eenvoudig in gebruik en er zijn talloze (gratis) add-ons te vinden. Wil je een stapje verder gaan in het personaliseren van je website, dan is er wat meer knutselwerk nodig.

WordPress

WordPress is het bekendste blogplatform. Je kan er gratis een blog opstarten met een subdomein van WordPress. Jammer genoeg is het gratis pakket niet vrij van advertenties.

Wil je een haast oneindig aantal mogelijkheden? Dan kan je een WordPress-site opzetten bij Nomeo. Het eerste jaar is de webhosting volledig gratis, nadien betaal je €48/jaar.

Internet providers

Wanneer je een internetabonnement afsluit bij Telenet, Belgacom of een andere provider, krijg je vaak gratis webruimte tot jouw beschikking. Handig en betrouwbaar, niet?

Die webruimte is vaak beperkt. Gebruikers kunnen een statische website hosten zoals een contactpagina. Via URL-forwarding koppel je eenvoudig je domeinnaam aan die webruimte.

Gratis? Wees op je hoede!

Het begrip gratis moet vaak tussen aanhalingstekens worden geplaatst. Tools waarbij je kosteloos een website kan bouwen en/of hosten, tonen vaak (niet zo) subtiele reclameboodschappen die je niet kan verwijderen.

Gratis betekent vaak ook basis. De mogelijkheden zijn beperkt en gebruikers worden verleid tot het kiezen voor een betalend hostingpakket. Houd er rekening mee dat ook de klantenondersteuning beperkt kan zijn.

Domeinnaam registreren

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 470

Klanten

Domeinnamen in beheer

19 871

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief