Reseller hosting

* Supersnelle en veilige webhosting

* Bepaal zelf de formules en prijzen

* Met gratis domeinnamen


Details

De reseller hosting van Nomeo is gemaakt op maat van webdesigners en IT-partners die klanten webhosting en mailbox willen aanbieden op een flexibele manier.

Onze pakketten worden gehost op bijzonder krachtige servers met SSD-opslag in Belgische datacenters en zorgen voor supersnelle websites. We beschermen websites en applicaties tegen malware en hackers met zowel preventieve als reactieve veiligheidsmaatregelen.

Kies uit één van onze drie reseller hostingpakketten en creëer je eigen formules. Je kan naadloos overschakelen naar een ander pakket wanneer het aantal klanten toeneemt.

 

 

(*) Gratis registratie van een .be, .eu, .nl of .fr-domeinnaam voor 1 jaar
(**) Restore van bestanden, folders en database aan €15/aanvraag. Disaster recovery restore is altijd gratis.

 

 

Extra mogelijkheden

 

Stel zelf je pakket samen

Jij kent je klanten uiteraard het beste. Daarom geven we je de vrijheid om zelf hostingpakketten samen te stellen. Bepaal zelf de hoeveelheid webruimte, aantal mailboxen en welke andere diensten je toevoegt aan het pakket. Het pakket activeren voor een klant is kinderspel.

Plesk integreert met de meeste klant- en facturatieoplossingen zoals WHMCS, Hostbill en andere. Zo verloopt ook de bestelling en facturatie automatisch.

 

Geef klanten toegang

Het Plesk-controlepaneel biedt een gebruiksvriendelijke interface voor jou en je klanten. Inloggen gebeurt 100% veilig via een versleuteld adres. Verder kan je het controlepaneel aanpassen met je eigen domeinnaam, logo en kleuren.

Je kan klanten een persoonlijke login geven, zodat ze toegang hebben tot hun webhostingaccount. Via hun account kunnen ze zelf heel wat beheersfuncties uitvoeren, zoals het aanmaken van nieuwe mailboxen of het instellen van een beveiligde map. Jij beslist welke functies klanten kunnen uitvoeren.

 

Kant-en-klare applicaties installeren

Met applicatiebeheer installeer je populaire applicaties zoals WordPress, Joomla, Drupal en Magento in één muisklik. Meer dan 125 toepassingen kunnen kant-en-klaar geïnstalleerd worden. Ook updates van die toepassingen kan je gemakkelijker installeren.

Gratis advies

Wil je meer advies over onze resellerpakketten? Contacteer nu een van onze experts via ons gratis 0800-nummer, live chat of e-mail!

 

Domeinnaam registreren

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 470

Klanten

Domeinnamen in beheer

19 871

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief