Waarom domeinnamen registreren bij Nomeo ?

Bij Nomeo zijn we gefascineerd door domeinnamen en gepassioneerd door onze klanten. Daarom investeren we continu in de relatie met onze klanten, technologie en automatisering.

Onze controlepanelen

Dankzij onze gebruiksvriendelijke controlepanelen neemt u zelf het beheer van uw domeinnaam in handen. Snel en wanneer het u past. Dankzij handige tools en slimmigheden bespaart u bovendien heel wat tijd. En heeft u wat hulp nodig? Dan zijn we slechts een belletje verwijderd.

12 jaar ervaring

Uw domeinnamen zijn in veilige handen, dankzij onze jarenlange expertise. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor duidelijke antwoorden op de meest complexe vragen rond domeinnamen, nameservers en beheer van domeinnaam portefeuilles.

We zijn specialist

Domeinnamen registreren en beheren voor onze klanten is onze business. Onze enige business. Daarom zijn we een specialist in domeinnaamregistratie.

Persoonlijke aanpak

Onze klanten staan centraal in ons denken en doen. Daarom appreciëren we het contact met onze klanten en maken we het makkelijk om ons in dialoog te gaan. Alleen zo kunnen we onze diensten blijven afstemmen op wat u nodig heeft. Leer ons kennen.

Kwaliteitssyteem

We bouwen continu aan de verbetering van onze diensten. Daarom hebben we een kwaliteitssysteem opgebouwd waarbij we continue meten en bijsturen.  En die inspanningen lonen. 

Innovatief

We willen een leidende rol spelen in het aanbieden van innovatieve domeinnaam gerelateerde diensten die perfect zijn afgestemd op de noden van onze klanten.

Automatisering

Door de automatisering kan u op ieder moment een domeinnaam registeren, nameservers instellen of forwardingen en andere diensten configureren. Onze software wordt intern gebouwd om perfect aan te sluiten met onze filosofie.

Verantwoord ondernemen

Als bedrijf zoeken we een evenwicht tussen mensen, de omgeving en winst. Zo besteden we veel aandacht aan energie reductie en verkleinen van onze ecologische voetafdruk.

Domeinnaam registreren

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 548

Klanten

Domeinnamen in beheer

20 036

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2020 © Nomeo bvba
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief