Nomeo Team

Nomeo is dé domeinnaamspecialist. We registreren domeinnamen van over de hele wereld en dat tegen de beste prijzen. Onze klanten zijn bedrijven en particulieren. We stellen ons registratieplatform ook open voor partners.

Maak ook eens kennis met de mensen achter Nomeo en de website.

 

Bert Van Pottelberghe

Bert

Bert is zaakvoerder van Nomeo, en tegelijkertijd ook een beetje manusje-van-alles. Als je contact opneemt met Nomeo, dan zal je meestal Bert aan de lijn krijgen. Hierbij staat Bert in voor sales en marketing en de algemene leiding van Nomeo. Meer dan 10 jaar ervaring in beheren van domeinnamen helpt hierbij.

David Catteuw

David

David zorgt voor de automatisatie van de Nomeo-systemen. Zijn enthousiasme komt van pas om de wensen van klanten te vertalen in gebruiksvriendelijke functies die betrouwbaar werken. Ook supportvragen ontwart David tot er een oplossing en een begrijpbaar antwoord komt.

 

Nico

Nico staat in voor het beheer van de Nomeo infrastructuur, de nameservers. Hierbij houdt hij de servers continu in de gaten, waakt hij over de veiligheid van de systemen en gebruikt hij zijn ervaring van 15 jaar als systeembeheerder om de uptime van de diensten van Nomeo-klanten de 100% te laten benaderen. Ook helpt Nico bij het beantwoorden van complexe technische vragen van klanten.

Carine

Administratieve vraagstukken worden opgelost door Carine. Ze staat in voor facturatie, opvolging van betalingen en de boekhouding. Met 17 jaar ervaring in boekhouding en adminstratie is ze beslist geen groentje.

 

 

Frederik

Frederik helpt het Nomeo-team op freelance basis om de architectuur van de systemen van Nomeo uit te tekenen en uit te bouwen. Zijn 12 jaar ervaring in domeinnaam registratiesystemen komt hierbij van pas.

 

We leren U graag kennen !

We registreren en beheren domeinnamen voor onze klanten. Daarom leren we u graag kennen, om steeds beter voor u te kunnen doen.

Neem contact met ons via 0800/26800 of via welkom@nomeo.be
Of we gaan graag een dialoog aan via sociale media. Laat iets van je horen via Facebook.com/nomeo.be, Google+ of Twitter.

Diensten

Tools

Over Nomeo

Domeinnaam kopen

.be domeinnaam, .nl domeinnaam, .eu domeinnaam, .com domeinnaam, Europese domeinnamen, Amerikaanse domeinnamen, generieke domeinnamen

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Nomeo ondertekende de etic-gedragscode Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2016 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief