Blog

Hier kan je meer lezen over Nomeo, trends en randnieuws. Regelmatig brengen we ook artikels met tips die uw ict, e-business en internetmarketing helpen.

Het internet als pasmunt in de Russiche crisis?
20-sep-14 - Rusland is bezorgd dat de strengere internationale sancties nog niet het einde zijn. De volgende stap zou wel eens het intrekken van de Russische domeinnamen kunnen zijn.

Lees meer...
01-aug-14ICANN pakt eindelijk domeinnaamfraude aan

Dankzij deze actie kan er een einde komen aan de fraudeleuze praktijken van Domain Registry of America en Domain Renewal Group.

07-feb-14Nieuwe domeinnaam extensies succesvol van start

De eerste 8 nieuwe domeinnaamextensies hebben intussen 26.000 registraties, met als populairste .guru.

25-okt-13Wat u moet weten over de nieuwe domeinnaam extensies

Deze week gaf ICANN het startschot om de eerste nieuwe domeinnaam extensies toe te laten op het internet. In enkele minuten leest u wat u moet weten over de nieuwe domeinnaam extensies.

10-okt-13Plain-text wachtwoorden: niet bij ons !

Domeinnamen zijn steeds vaker het doelwit van hackers. Hoe veilig is uw domeinnaam eigenlijk ?

07-okt-13Twitter volgers, iemand ?

Je aantal Twitter volgers verhogen is een middel om succesvol te zijn in social media, maar dit mag geen doel op zich zijn.

14-mei-13Wat is de waarde van mijn domeinnaam?

We krijgen regelmatig de vraag hoeveel een domeinnaam eigenlijk waard is. Op het internet zijn er tal van 'Domain Appraisal Tools' te vinden, maar laten we die luchtbel meteen maar doorprikken.

18-mrt-13Eerst domeinnaam registreren, daarna delen

We merken het steeds vaker en vaker. Iemand wil een domeinnaam registreren, praat er even over met iemand anders en op het moment dat hij de domeinnaam effectief wilt registreren, dan blijkt dat die exacte domeinnaam net geregistreerd is door die andere. Frustrerend.

06-mrt-13Domeinnaam lang registreren goed voor Google Ranking ?

Een domeinnaam registeren voor meerdere jaren zou een positief effect hebben op de positie in de zoekresultaten van Google. Feit of fictie ?

01-mrt-13Een domeinnaam volledig ontleed

Top Level Domain, Second Level Domain en Third Level Domein. De benaming en opbouw van deze domeinnaamtermen is alvast logisch, maar wat betekenen ze juist?

22-feb-13Binnenkort café.be en skiën.be mogelijk vanaf juni

Vanaf 11 juni laat DNS Belgium de mogelijkheid toe om IDN domeinnamen te registreren. Er komt geen sunrise periode.

21-feb-13Regelitis treft ook .be-domeinnamen

Minister van Economie Johan Vande Lanotte (SP.A) wil strengere regels opleggen bij het registreren van .be domeinnamen. De domeinnaam-sector is verontwaardigd.

19-feb-1320 kratten bier voor domeinnaam van stadion FC Nürnberg

Nog voor de Duitse voetbalclub de kans had om officieel de domeinnaam voor hun nieuwe stadion te registreren, had een fanclub van FC Nürnberg de domeinnaam al geregistreerd. Toch wilden ze graag onderhandelen en waren ze redelijk in hun eisen. “We hopen op een klein transferbedrag in de vorm van een natuurlijk product als bier”, aldus de fanclub.

05-feb-13Het internet in cijfers - deel 3

Het internet is het snelst groeiende medium allertijden. Terwijl 20 jaar geleden amper iemand wist wat het internet was, zijn er vandaag al ruim 2,4 miljard mensen die er toegang toe hebben.
De groei van het internet is onstuimig. Maar hoe groot is dat internet nu eigenlijk ? Pingdom probeert jaarlijks het internet in cijfers om te zetten.

28-jan-13Het internet in cijfers - deel 2

Het internet is het snelst groeiende medium allertijden. Terwijl 20 jaar geleden amper iemand wist wat het internet was, zijn er vandaag al ruim 2,4 miljard mensen die er toegang toe hebben.
De groei van het internet is onstuimig. Maar hoe groot is dat internet nu eigenlijk ? Pingdom probeert jaarlijks het internet in cijfers om te zetten.

23-jan-13Is een korte domeinnaam beter dan een lange?

We krijgen vaak de vraag welke domeinnaam een bedrijf het beste kiest. "Waar positioneer ik me het beste mee?", "Wat is een goede naam?" en "Is een korte domeinnaam beter dan een lange?", zijn maar enkele van de veelvoorkomende vragen van onze klanten.

22-jan-13Het internet in cijfers - deel 1

Het internet is het snelst groeiende medium allertijden. Terwijl 20 jaar geleden amper iemand wist wat het internet was, zijn er vandaag al ruim 2,4 miljard mensen die er toegang toe hebben.
De groei van het internet is onstuimig. Maar hoe groot is dat internet nu eigenlijk ? Pingdom probeert jaarlijks het internet in cijfers om te zetten.

24-dec-12Prettige eindejaarsfeesten !

Het Nomeo-team wenst u een prettige feestdagen. Ook tijdens de kerstperiode blijven we best mogelijke service bieden aan onze klanten.

14-dec-12Google ranking boosten door URL forwarding

URL forwarding is een krachtige functie waarmee je ook een hogere ranking in Google kan bekomen.

06-dec-12Staat de internetvrijheid op het spel?

Een aantal VN-lidstaten zien hun kans om de macht over het web naar zich toe te trekken tijdens de VN-conferentie in Dubai.

26-nov-12Hoe spam vermijden vanop je domeinnaam ?

Met een eenvoudige instelling is het mogelijk om te vermijden dat spam wordt verstuurd met uw domeinnaam.

19-nov-12Google's advies over parkeerpagina

Om snel te scoren in zoekmachines is het beter om geen parking pagina te tonen net voor de lancering van een nieuwe website.

12-nov-12De 25 duurste domeinnamen ooit

Iedere maand verwisselen tienduizenden domeinnamen van eigenaar. Dit zijn de 25 duurste domeinnamen ooit.

15-okt-12Verslag van Digital Marketing First

Digital Marketing First is de grootste Belgische beurs voor de interactieve marketeer. Een unieke gelegenheid om te proeven van de nieuwste online trends.

11-okt-12Domeinnamen populairder dan social media bij tv-reclame

Webadressen zijn nog steeds de belangrijkste en doeltreffendste call to actions (CTA) bij televisiereclame. Dat blijkt uit een rapport van het Australische onderzoeksbureau ARI registry services.

21-apr-12mijn.nomeo in een nieuw jasje

Het mijn.nomeo controlepaneel kreeg een nieuwe nameserver manager waarmee alle acties in real-time worden uitgevoerd.

10-apr-12Waar zijn de IP-adressen ?

Binnenkort zijn de IP-adressen volledig uitgeput, maar waar zijn al die adressen naar toe ?

31-mrt-12e-shopexpo was een succes !

Voor de 5de keer vond de afgelopen week E-shop Expo in de gebouwen van in Tour&Taxis in Brussel plaats. Nomeo was er bij en kon honderden mensen blij maken met een gratis domeinnaam.

20-feb-12Second level domains : opportuniteit ?

Binnenkort wordt .jp.net geïntroduceerd als nieuwe domeinnaam extensie. Het bijzondere is dat dit gebeurd door een commercieel bedrijf. Die kocht (voor veel geld) de domeinnaam jp.net en biedt nu subdomeinen hierop aan.

13-feb-12Test je computer op DNS Changer-malware

Controleer met een eenvoudige test of je computer besmet is met DNS Changer-malware via deze website opgezet door CERT.be

04-feb-12De perfecte paginatitels in 12 tips

Een paginatitel is het eerste wat bezoekers van je website zien en is belangrijk voor de positie in zoekmachines. Leer in 12 tips de perfecte paginatitels te maken.

18-jan-122012 - De internet metamorfose

In 2012 zal het internet een belangrijke metamorfose ondergaan, de grootste sinds zijn ontstaan in de jaren 80.

05-jan-12Tips om u te wapenen tegen domeinnaamfraude !

Er bestaan heel wat dubieuze bedrijven die er bedenkelijke strategiën op na houden om een domeinnaam en domeinnaam gerelateerde diensten aan te bieden. Met deze tips bent u gewapend tegen deze louche praktijken.

Domeinnaam registreren

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 472

Klanten

Domeinnamen in beheer

19 864

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief