Nieuws

Waarom kiezen voor WordPress hosting bij nomeo een goed idee is

22-12-2020 - WordPress is immens populair. Kiezen voor WordPress hosting is dus een goed idee. Waarom nomeo de ideale partner voor jou is, lees je hier.

WordPress is veruit het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) om een website te bouwen. Een CMS is een kant-en-klaar systeem dat je aankleedt met een thema (de lay-out) en plugins, die voor extra functies op je website zorgen.

Eens het raamwerk er staat, hoef je het alleen maar in te vullen met content, die in een databank terecht komt. Landt er iemand op je website, dan wordt de nodige content uit die databank gehaald en getoond in het raamwerk dat jij gemaakt hebt.

Het gebruiksgemak van WordPress is meteen een belangrijke reden waarom het CMS zo populair is. Liefst 62 procent van alle websites die in een contentmanagementsysteem gebouwd zijn, draaien op WordPress.

De basis? Da's goede hosting!

Voor iemand die weinig weet van code, is WordPress een leuke tool om een website te lanceren. Maar ook doorwinterde developers krijgen er een systeem mee vol mogelijkheden.

Naast WordPress heb je natuurlijk ook goede webhosting nodig. Zonder loopt je website misschien traag, gaat hij regelmatig offline en heb je simpelweg te weinig webruimte om te doen met je website wat je wil doen.

Een goede en ervaren partner voor de hosting van je WordPress-website is belangrijk. Wij vertellen je waarom nomeo de perfecte metgezel is voor jouw website of webshop in WordPress.

1. Eenvoudige installatie, handig controlepaneel

Voor je kan profiteren van het gebruiksgemak van WordPress, moet het CMS eerst geïnstalleerd worden op je hosting.

Via het controlepaneel van nomeo doe je dat in één klik. Meteen daarna kan je aan de slag met het kiezen van je favoriete thema en toevoegen van de nodige plugins.

In ons controlepaneel krijg je ook de mogelijkheid om tal van wijzigingen aan je hostingpakket door te voeren. Van een upgrade van je PHP-versie tot het inschakelen van New Relic, je hebt alles binnen handbereik.

2. Voldoende webruimte en mogelijkheden

Een thema, plugins, teksten, afbeeldingen en video's nemen een bepaalde ruimte in op je hostingpakket. Dankzij 2 GB aan ruimte, heb je plaats te over om je website te bouwen.

Dat geldt ook voor je databank, waarin je bijvoorbeeld informatie over producten of klanten opslaat. En ook dit mag je verwachten van onze Wordpress webhosting:

  • Voor je 't weet, is je website een gigantisch succes. Laat die bezoekers maar toestromen. Met 100 GB dataverkeer per maand kom je nooit in de problemen.

  • Wil je meer dan één domeinnaam koppelen aan je WordPress-website. Geen enkel probleem. Ook het aantal subdomeinen is onbeperkt.

3. Bliksemsnelle website

Hosting is meer dan alleen genoeg ruimte. Eens je je website op het grote publiek loslaat, moet die ook snel gaan. Een bliksemsnelle website garanderen we je dankzij deze handigheden:

  • Je website wordt gehost op Belgische servers. Omdat die dicht bij je klanten staan, reageert je website ook snel.

  • Onze servers zijn uitgerust met ultrasnelle SSD-disks en worden voorzien van de nieuwste kwaliteitshardware voor uitmuntende prestaties.

  • Niet alle content op je website verandert voor bezoekers. Dus moet die ook niet telkens opnieuw worden opgehaald uit een databank. Dankzij slimme caching-technieken van Redis en Varnish laadt je website nog sneller.

4. Beveiligd tegen hackers

Dat WordPress zo geliefd is als CMS, betekent ook dat het een doelwit is voor hackers. Daar hoef je je geen zorgen over te maken. De beveiliging van je website is bij nomeo in goede handen.

We activeren automatisch een SSL-certificaat van Let's Encrypt voor een beveiligde verbinding, zodat gevoelige informatie niet onderschept kan worden. Je data en broncode houden we veilig door een dagelijkse back-up en Patchman spoort kwetsbaarheden op in WordPress en patcht die.

Verder scannen we onze servers elke dag op schadelijke software en houden we onze eigen software up-to-date om veiligheidsrisico's tot een absoluut minimum te beperken.

5. De gratis extra's die het verschil maken

Een overzichtelijk controlepaneel, een snelle website met voldoende opslagruimte en een sterke beveiliging, dat mag je eigenlijk standaard verwachten. Daarom doen we er nog een aantal gratis extra's bovenop:

  • Zin om onze WordPress webhosting te proberen? Je krijgt die het eerste jaar volledig gratis. Zonder vervelende aankoopverplichting nadien.

  • Onze vakmannen zijn bereikbaar via een gratis telefoonnummer, live chat en e-mail. Telefonisch kan je ons zelfs 24/7 bereiken.

  • Bij elk hostingpakket krijg je 50 mailboxen gratis. Ruim voldoende om voor al je collega's of afdelingen professionele e-mailadressen te maken.

  • Heb je al een website in WordPress? We verhuizen hem volledig gratis voor jou. Klanten en bezoekers merken er niks van, jij focust je op je business.

Kom je graag meer te weten over onze WordPress webhosting? Of kunnen we je helpen van start te gaan met je eigen website? Contacteer een van onze vakmannen via ons gratis telefoonnummer, live chat of e-mail. We staan je met plezier te woord.

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X