Nieuws

Voortaan kan je zelf een website hosten op een .tel-domeinnaam

15-03-2017 - Op 13 maart werden de beperkingen op .tel-domeinnamen opgeheven. Dat wil zeggen dat je nu zelf een website kan hosten op je .tel-domeinnaam.

De generieke domeinnaamextensie .tel werd bekend vanwege z'n uniek model: domeinnaamhouders konden alleen een standaard contactpagina hosten op hun domeinnaam. Omdat de populariteit van de extensie flink op de terugweg was, heeft Telnic dat klassieke model nu geschrapt.

Alle beperkingen op het gebruik van een .tel-domeinnaam werden opgeheven. Concreet wil dat zeggen dat je nu, zoals met vrijwel elke andere domeinnaam, ook een website kan hosten op je domeinnaam en andere DNS-instellingen kan wijzigen.

Vernieuwde contactpagina

Voor fans van de standaard contactpagina heeft Telnic een nieuw hostingplatform ontwikkeld. Op dat nieuwe platform krijg je meer lay-outmogelijkheden en kan je veel meer contactgegevens tonen aan bezoekers.

Telnic ontwikkelde ook een app waarmee je je contactpagina kan aanpassen via je smartphone en er werden nieuwe features geïntegreerd, zoals PayPal.

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X