Nomeo

Gepubliceerd op dinsdag 21 november 2017

Sneller en veiliger surfen met de open nameservers van Nomeo

Sneller, veiliger en privacyvriendelijk surfen op het wereldwijde web? Stel gratis de open nameservers van Nomeo in voor een unieke surfervaring.

 

Het Domain Name System (DNS) is fundamenteel voor een goede werking van het wereldwijde web. Je kan het vergelijken met een telefoonboek: het systeem zet een naam (website) om naar een nummer (IP-adres), zodat jij niet alle nummers uit het hoofd moet leren.

De open nameservers van Nomeo vervullen die functie. En die nameservers kan jij gratis gebruiken voor een snellere, veiligere surfervaring.

 

Meer weten? Bezoek www.opennameservers.be

 

Sneller en veiliger

Een grote meerderheid van de internetgebruikers surft op het wereldwijde web via de nameservers van zijn internetprovider. Dat zorgt voor een grote belasting. Bovendien bestaan er heel wat complexe websites die veel opvragingen doen in de nameservers . De snelle nameservers van Nomeo zorgen ervoor dat die pagina's gezwind inladen.

We kiezen ook resoluut voor veiligheid. Onze nameservers ondersteunen DNSSEC, een uitbreiding op het Domain Name System, die voorkomt dat je wordt omgeleid naar een malafide website. Is er DNSSEC geactiveerd op een domeinnaam? Dan zorgen onze nameservers voor een veilige verbinding, zodat jij zeker bent dat je een legitieme website bezoekt.

Geen pottenkijkers

Informatie uit internetverkeer is een waardevol goed. Jij hebt liever geen pottenkijkers? Wij kijken alvast niet mee. We vragen geen registratiegegevens voor het gebruik van onze nameservers. Alle informatie wordt anoniem verwerkt.

Bovendien slaan we de gegevens nooit langer op dan 48 uur. Dankzij een strikte beveiliging van de nameservers zijn luistervinken uitgesloten.

Onafhankelijk van provider

Iedereen kan gebruik maken van onze publieke nameservers. En dan bedoelen we werkelijk iedereen! Onafhankelijk van welke provider jou van een internetverbinding voorziet, iedereen kan onze nameservers instellen. Ook wanneer je regelmatig onderweg bent. Zonder de instellingen te moeten wijzigen.

Ik wil ze nu!

De open nameservers van Nomeo ondersteunen zowel IPv4 als IPv6. Zo dragen we bij aan een sneller, veiliger en progressiever internetgebruik. Wil je de nameservers nu instellen? Dan kan je dit handig stappenplan raadplegen.

Onze publieke nameservers zijn recursieve nameservers, die gebruikt kunnen worden voor computers en servers voor het opzoeken van een domeinnaam of hostnaam. Ben je op zoek naar autoritaire nameservers? Ook dan kan je terecht bij Nomeo. Het gebruik van autoritaire nameservers is gratis voor ieder van onze klanten.

 

 

 

Deel dit artikel

 

 

domeinnaam

Domeinnaam - vanaf 6€/jaar

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 470

Klanten

Domeinnamen in beheer

19 871

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief