Nieuws

Gepubliceerd op woensdag 23 juli 2014

Snapshots: foto van je domeinnaam instellingen

Automatisch nemen we snapshots van je domeinnaaminstellingen, zodat je met één muisklik terug kan gaan een vorige versie.

 

Domeinnamen zijn onmisbaar voor website, e-shops, e-mail en tal van andere online toepassingen. Door een veelvoud aan instellingen in de nameservers is het vaak moeilijk om alles optimaal te laten werken.

Daarom introduceren we snapshots. Hierbij wordt er voor iedere wijziging een back-up van alle instellingen genomen en bewaard.

Merk je later dat je domeinnaam of online toepassing niet meer optimaal werkt, dan kan je met één klik terugkeren naar een versie waar alles nog wel goed werkte.

 

Back 2 the future

Van iedere snapshot kan je ook makkelijk terugkijken wat je instellingen waren op dat moment. Zo kan je voor het terugzetten van de snapshot alles nog eens controleren of makkelijk opsporen waar er een fout is ingeslopen.

Snapshots is een nieuwe functionaliteit die beschikbaar is voor alle klanten met een critical domain-pack. Een upgrade naar het critical domain-pack is gratis tot de eerst volgende verlenging van je domeinnaam.

 

 

 

Deel dit artikel

 

 

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief