Nieuws

Gepubliceerd op donderdag 15 januari 2015

Registreer uw .vlaanderen of .brussels zorgeloos

De vrije registratie van de .vlaanderen en .brussels domeinnamen is nabij. Heb je plannen om een domeinnaam te registreren? Ben je graag voorbereid voor je nieuwste domeinnaamaankoop? Wij kunnen je daarbij helpen.

 

De Sunrise periode is voorbij. De landrush fase is geëindigd en na een afkoelingsperiode van 5 dagen starten de vrije registraties. Op 20 januari om 10 uur stipt gaan de deuren open voor het grote publiek. Er zijn geen beperkingen meer op de aanvragen, wat volgens DNS Belgium kan leiden tot een groot aantal registraties. Daarom is het vanaf nu mogelijk om je gewenste domeinnaam te pre-registreren.

 

Waarom pre-registreren?

Heb je niet de mogelijkheid om het registratieproces zelf te doorlopen op 20 januari? Of wil je graag meerdere domeinnamen tegelijk aankopen?

De vrije registratie werkt op basis van het ‘First come, First served’ principe. De eerste aanvrager krijgt de domeinnaam toegekend. Er snel bij zijn is dus aangewezen.

Pre-registreer de domeinnaam van uw keuze vanaf vandaag bij Nomeo en sta als eerste in de rij bij de vrije registraties. Wij versturen alle aanvragen die we ontvangen in bulk door vanaf de registratie open gaat om 10 uur stipt. Verlies geen tijd met het manueel aanvragen van elke domeinnaam.

 

Wat is de prijs voor een .vlaanderen of .brussels ?

De prijs voor het pre-registreren van je .vlaanderen of .brussels is 29 euro. Wij registreren jouw domeinnaam vanaf de vrije registraties openen. Is je domeinnaam niet meer beschikbaar? Dan krijg je jouw geld teruggestort.

Geef je online identiteit vorm met een regio-gebonden domeinnaam, en kies voor een .vlaanderen of .brussels. Pre-registreer nu en leg de domeinnaam van je dromen vast.

 

 

Pre-registreer uw .vlaanderen of .brussels

www. 

 

 

Deel dit artikel

 

 

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2020 © Nomeo bvba
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief