Nomeo

Gepubliceerd op woensdag 20 september 2017

Onze nameservers worden geüpgraded op woensdag 20 september: alles wat u moet weten

Op 20 september voert Nomeo een upgrade van zijn nameservers uit. Alle domeinnamen zullen blijven werken. Het aanpassen van DNS-instellen zal niet mogelijk zijn.

 

Op 20 september, om 16 uur, gaan we software upgrades uitvoeren op onze drie nameservers (ns1.nomeo.be, ns.2.nomeo.be en ns3.nomeo.be). Door die upgrade blijven onze nameservers draaien op actuele software en blijft de veiligheid gegarandeerd.

Alle domeinnamen zullen blijven werken. Bezoekers zullen nog steeds jouw website kunnen bereiken, collega's en klanten zullen nog steeds jouw e-mails kunnen ontvangen. Wel zal het gedurende de upgrade van onze nameservers niet mogelijk zijn de DNS-instellingen van jouw domeinnaam aan te passen.

 

Waarom upgraden?

Hinder zal je niet ondervinden van de upgrade. De opwaardering zal ervoor zorgen dat CAA-records ondersteund worden. Het CAA-record is een DNS-record dat aangeeft welke certificaatautoriteit(en) een SSL-certificaat mogen uitgeven voor een domeinnaam. Hoewel het record al langer bestaat, moeten certificaatautoriteiten sinds 8 september verplicht CAA controleren bij de uitgifte van een SSL-certificaat.

De upgrade zal er tevens voor zorgen dat er meer diensten mogelijk zijn in de nabije toekomst. Nog meer toegevoegde waarde voor jouw domeinnaam!

 

Naamwijziging

Na de update zullen onze nameservers niet langer onder hun oorspronkelijke naam door het leven gaan. Ze zullen elk onder een aparte domeinnaamextensie worden ondergebracht, zodat niet alle drie de nameservers afhankelijk zijn van de goede werking van één registry. Kortom: door voor drie extensies te kiezen, verbeteren we de continuïteit van onze nameservers. De nameservers blijven wel werken onder hun bestaande namen.

Na de upgrade worden dit de namen van onze nameservers:

Ns1.nomeo.be > ns.nomeo.be

Ns2.nomeo.be > ns.nomeo.com

Ns3.nomeo.be > ns.nomeo.net

 

Meer weten? Volg Nomeo via Twitter om statusupdates te krijgen van de upgrade.

 

 

 

Deel dit artikel

 

 

domeinnaam

Domeinnaam - vanaf 6€/jaar

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 470

Klanten

Domeinnamen in beheer

19 871

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief