Nomeo

Gepubliceerd op donderdag 2 juni 2016

Ontdek de Blacklist Checker en traceroute in ons vernieuwd controlepaneel

Wil je zelf opsporen waar zich een netwerkfout voordoet? Controleren of je mailserver op de zwarte lijst belandde? Ontdek dan snel onze nieuwe tools in ons vernieuwd controlepaneel.

 

Je domeinnamen beheren moet eenvoudig zijn. Een gebruiksvriendelijk controlepaneel en slimme tools zijn daarvoor essentieel. Daarom investeren we continu in het verbeteren van onze diensten.

Voortaan kan je gebruik maken van slimme functionaliteiten die je kunnen helpen bij het opsporen van een probleem met jouw domeinnaam. Daarnaast hebben we ook verschillende knoppen vervangen en nieuwe toegevoegd.

 

Spoor netwerkfouten op

Traceroute is een tool die gebruikers in staat stelt netwerkproblemen op te sporen. De tool onderzoekt de verbinding tussen twee punten op het internet en laat gebruikers zien via welke knooppunten het verkeer loopt. Via traceroute kan je met andere woorden te weten komen hoe het internetverkeer loopt en met welke kwaliteit.

Ping kan je daar weer gebruiken om de bereikbaarheid te testen of de snelheid van het internetverkeer te meten. De ping- en traceroutetool maken het mogelijk voor gebruikers om zelf te gaan onderzoeken waar zich al of geen probleem voordoet in het verkeer.

 

Geblacklist?

Er is meer! Met de Blacklist Checker kan je voortaan controleren of de mailserver waarvoor je de functie inschakelt geblacklist is. De resultaten van de Blacklist Checker worden elke 4 uur geüpdatet. Bovendien krijg je dagelijks een e-mail toegestuurd met de resultaten, zodat je niet telkens opnieuw naar het controlepaneel moet navigeren.

 

Een nieuwe look

We vinden het belangrijk een overzichtelijk controlepaneel te voorzien voor onze klanten. Nu er verschillende nieuwe tools werden toegevoegd, hebben we ook de looks onder handen genomen.

De traceroute-, ping- en blacklisttool hebben een eigen knop gekregen naast de records waarvoor je de tool kan inschakelen. Ook voor de DNS-instellingen van een subdomein hebben een nieuwe knop toegevoegd. Voortaan hoef je niet meer op het subdomein zelf te klikken, maar kan je naar navigeren naar de instellingen via het tandwieltje aan de rechterkant.

De nieuwigheden zijn beschikbaar voor al onze klanten. Heb je zelf nog een suggestie? Laat het ons gerust weten!

 

 

 

Deel dit artikel

 

 

domeinnaam

Domeinnaam - vanaf 6€/jaar

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 479

Klanten

Domeinnamen in beheer

19 866

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief