Nomeo

Gepubliceerd op maandag 10 augustus 2015

Onderhoud op vrijdag 14/8

Onderhoud op de serverinfrastructuur en een upgrade van de besturingssoftware maken sommige diensten moeilijk of tijdelijk niet beschikbaar op vrijdag 14 augustus.

 

Op vrijdag 14 augustus om 23 uur voeren we een onderhoud uit op onze serverinfrastructuur, zowel in onze datacenters in Brussel als Antwerpen. Hierdoor zullen sommige diensten, gedurende een periode van 60 minuten, moeilijk of tijdelijk niet beschikbaar zijn.
Uw domeinnaam zal tijdens het onderhoud perfect blijven werken.

 

Waarom is dit onderhoud nodig?

Het onderhoud is nodig omwille van een kritische softwarefout in de XEN hypervisor software, een van de bouwstenen waarop onze servers werken. Die softwarefout zal tijdens het onderhoud opgelost worden. Tegelijkertijd zal er een upgrade gebeuren van de besturingssoftware van de cloudinfrastructuur. Dit resulteert in een meer stabiele, performante en veiligere serveromgeving waarop u uw gegevens in alle vertrouwen kan plaatsen.

Deze diensten zullen tijdelijk niet beschikbaar zijn:

  • Mail: Tijdens het onderhoud zal het gedurende korte tijd niet mogelijk zijn om mails uit te lezen. Er zullen echter geen mails verloren gaan!
  • URL forwarding: Tijdens het onderhoud zal er een korte onderbreking zijn van de URL forwarding dienst.
  • Webruimte: Tijdens het onderhoud kan er een korte onderbreking zijn van de hostingdiensten waarop uw website actief is.
  • Controlepaneel: Tijdens het onderhoud zal het niet mogelijk zijn om uw domeinnaam te beheren of nieuwe registraties te doen.

Deze diensten zullen beschikbaar blijven:

  • Nameservers: Omdat onze nameservers verspreid zijn over verschillende binnen- en buitenlandse datacenters, zal uw domeinnaam blijven werken.
  • Ontvangen van mails: Uw mailberichten die u tijdens het onderhoud ontvangt, worden tijdelijk opgevangen en na het onderhoud afgeleverd in uw postbus.

Om het onderhoud vlot te laten verlopen zal ons team iedere stap nauwgezet opvolgen en zal er op elke datacenterlocatie een engineer aanwezig zijn.

 

 

 

Deel dit artikel

 

 

domeinnaam

Domeinnaam - vanaf 6€/jaar

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 549

Klanten

Domeinnamen in beheer

20 038

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2020 © Nomeo bvba
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief