Nomeo

Gepubliceerd op dinsdag 19 januari 2016

Nomeo sluit 2015 af met mooie resultaten

2015 was een succesvol jaar voor Nomeo. De investeringen in de ontwikkeling van nieuwe diensten werden beloond. Aangemoedigd door de goede resultaten, gaan we het nieuwe jaar tegemoet met veel ambitie.

 

In 2015 stak Nomeo de grens van 25.000 domeinnamen in beheer voorbij. We hebben ook fors geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve diensten, waarmee we een antwoord bieden op de noden van onze klanten.

We laten ons daarbij niet afschrikken door de moeilijke marktomstandigheden. Het afgelopen jaar nam het totaal aantal geregistreerde .be-domeinnamen nog toe met 2%, dit jaar wordt een nulgroei verwacht. Hoewel het totaal aantal geregistreerde domeinnamen wereldwijd blijft toenemen, is ook daar jaar na jaar een dalend groeitempo merkbaar.

 

Nieuwe e-mailinfrastructuur

Het afgelopen jaar hebben we onder andere geïnvesteerd in een nieuwe e-mailinfrastructuur. Deze moet in- en uitgaand e-mailverkeer garanderen, door servers op twee onafhankelijke datacenters. De spamfilter werd verbeterd en de opslagcapaciteit werd vergroot.

 

Slimme tools

Naast de nieuwe e-mailinfrastructuur hebben we ook verschillende nieuwe tools ontwikkeld. Smart DNS Failover zorgt ervoor dat bezoekers worden omgeleid naar een alternatieve locatie wanneer je website onbereikbaar is door een technisch falen. De dienst is inbegrepen in het Critical Domain Pack.

We willen het onze klanten graag ook gemakkelijker maken. Je domeinnaam configureren voor de clouddiensten van Microsoft Office 365 - vaak werk voor specialisten - stel je eenvoudig zelf in met de Office 365 wizard. Voor gebruikers van Google Apps hebben we een gelijkaardige wizard ontwikkeld. Beide handige wizards zijn gratis voor nieuwe én bestaande klanten van Nomeo.

Met de Nomeo One Pager heb je in geen tijd een webpagina online waarop je alle contactgegevens kan publiceren, zonder DNS-records in te moeten stellen of webhosting aan te moeten kopen. Nieuwe en bestaande klanten kunnen de One Pager volledig gratis activeren op hun domeinnaam.

 

Innoveren

De geleverde inspanningen werden bekroond met mooie resultaten. Maar we blijven niet bij de pakken zitten. In 2016 wil Nomeo het tempo van investeringen in nieuwe, innovatieve diensten verder optrekken. En daarvoor gaan we graag in dialoog met onze klanten.

 

 

 

Deel dit artikel

 

 

domeinnaam

Domeinnaam - vanaf 6€/jaar

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 470

Klanten

Domeinnamen in beheer

19 872

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief