Nieuws

Nomeo is voor de tweede keer op rij genomineerd voor een Twinkle Award

24-10-2017 - Nomeo is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor een Twinkle Award. De awards bekronen de sterkste spelers op de Belgische e-commercemarkt in acht categorieën.

Maandag maakte Twinkle - informatieplatform voor e-commerce - alle genomineerden bekend voor de Twinkle Awards. Nomeo is, net zoals vorig jaar genomineerd, voor een award in de categorie 'Hosting & Domain'.

De winnaars en runners-up worden geselecteerd door de redactie van Twinkle en een adviesraad. Maar ook jij kan voor ons stemmen!

We zijn trots opnieuw een van de tien kanshebbers te zijn op het winnende Twinkle-beeldje. Het is een bekroning voor ons harde werk om steeds beter te doen voor al onze klanten. En dat zullen we ook blijven doen!

Meer weten over de jaarlijkse Twinkle Awards of stemmen voor nomeo? Dat kan via www.twinkle.be/awards/leveranciers. Bovendien maken alle stemmers kans op een HTC U11.

De winnaars en runners-up verschijnen in het jaarboek van Twinkle dat uitkomt in december. Op 7 december worden de prijzen uitgereikt op de Twinkle Royal-avond.

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X