Nieuws

Nomeo is genomineerd voor een Twinkle Award

02-11-2016 - Nomeo werd genomineerd voor een Twinkle Award in de categorie 'Hosting & Domain'. De awards willen webshops en hun toeleveranciers in de spotlights zetten. Op 1 december worden de winnaars bekroond. Breng snel jouw stem voor ons uit.

Vorige week werden alle genomineerden bekend gemaakt die kans maken op een Twinkle Award. En wij zijn erbij! Nomeo werd genomineerd in de categorie 'Hosting & Domain' en is één van de tien kanshebbers op het winnende beeldje.

De kanshebbers werden bepaald door de redactie van het e-commercemagazine Twinkle, samen met een adviesraad. De Twinkle Awards moeten webshops en hun toeleveranciers in de kijker zetten.

Natuurlijk zijn we trots genomineerd te zijn. Het is een bekroning voor ons harde werk om meer en beter te doen voor al onze klanten. En dat zullen we ook blijven doen.

Wil je meer weten over de Twinkle Awards of stemmen voor nomeo? Dat kan via twinkle.be/awards.

Op 1 december worden de winnaars bekroond tijdens de Twinkle Awards Show. Op 8 december verschijnen alle winnaars ook in het Twinkle jaarboek.

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X