Nieuws

Nomeo beheert 4 jaar lang duizenden domeinnamen van de overheid

03-01-2024 - Mooi nieuws! Ook de komende 4 jaar beheren we, samen met Belnet, duizenden domeinnamen van hogeronderwijsinstellingen, overheidsdiensten en onderzoekscentra. Belnet en nomeo werken al sinds 2016 samen.

VRT, Infrabel, Sciensano, provincie Oost-Vlaanderen. Stuk voor stuk zijn ze verbonden met het internet via het netwerk van Belnet. Al sinds 2016 werken we samen met Belnet voor de registratie en het beheer van hun domeinnamen. Een samenwerking die nu met 4 jaar verlengd werd.

In totaal gaat het over 9.000 domeinnamen in meer dan 100 verschillende extensies. Een samenwerking waar we trots op zijn. Na 7 jaar samenwerken voor het beheer van domeinnamen van hogeronderwijsinstellingen, overheidsdiensten en onderzoekscentra, hebben we al heel wat mooie zaken gerealiseerd.

Belnet rekent daarvoor op de private label-diensten van nomeo. Daarop kunnen klanten van Belnet domeinnamen registreren en beheren in hun vertrouwde omgeving, en stellen ze hun webdiensten in via onze software.

Samen met Belnet kijken we uit naar het vervolg van ons partnerschap. Klantvriendelijkheid en bereikbaarheid blijven front and center, maar we blijven ook zorgen voor een snelle en veilige infrastructuur voor duizenden overheidsdomeinnamen.

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X