Nieuws

Nomeo in ’t nieuw: een nieuwe huisstijl, dezelfde persoonlijke aanpak

24-03-2020 - We hebben ons logo, onze huisstijl en website en complete make-over gegeven. Hoe we tot die nieuwe huisstijl gekomen zijn en wat nog meer veranderd is, ontdek je hier.

't Is je misschien wel opgevallen: we hebben een nieuw logo en nieuwe website! Na ruim 8 jaar vonden we dat onze huisstijl aan een update toe was. Een visuele reflectie van onze waarden in een modern jasje.

Geëvolueerd aanbod

We hadden het ons 9 jaar geleden moeilijk kunnen voorstellen: meer dan 5.000 klanten, ruim 20.000 domeinnamen in beheer en een karrenvracht aan succesvolle websites die we mogen hosten. Daar zijn we trots op.

Doorheen de jaren is ook ons aanbod geëvolueerd. We hebben het label van domeinnaamspecialist afgeworpen om ons aanbod uit te breiden en te optimaliseren. En dat wilden we ook tonen op onze website.

Nieuwe huisstijl, dezelfde persoonlijke aanpak

Elk detail is belangrijk. Dat maakt van een nieuwe huisstijl creëren geen eenvoudig werk. Waarom die ene kleur en dat lettertype? We hebben nagedacht over elk element. Eén opmerking kwam steeds weer naar voren tijdens onze brainstormsessies: onze klanten staan voorop in elk verhaal.

We hebben gekozen voor een logo dat begint zonder hoofdletter. Niet onze organisatie, maar jullie zijn belangrijk. De afrondingen symboliseren op hun beurt de flexibiliteit en menselijkheid van nomeo.


logo wijziging nomeo


De nieuwe kleur? Natuurlijk dachten we vrijwel meteen aan blauw. Maar om onze persoonlijke aanpak meer in de verf te zetten, hebben we er een likje groen aan toegevoegd. Op die manier straalt het nieuwe logo vertrouwen, evenwicht en duurzaamheid uit.

Gebruiksvriendelijker

Dienstverlening op maat zit in het nomeo-dna ingebakken. Dat wilden we niet alleen weerspiegelen in het nieuwe logo. Daarom hebben we ervoor gekozen klantenondersteuning een prominente plaatse te geven op de nieuwe website. Ben je nieuwsgierig met wie je belt, chat of mailt? Leer het voltallige nomeo-team kennen, ze wachten je met de glimlach op.

nomeo team


De navigatie hebben we gebruiksvriendelijker gemaakt. Je vindt nu veel sneller je weg in het de brede waaier van diensten die je helpen het maximum uit je domeinnaam te halen.

Vernieuwde (cloud) hosting

Onze website heeft heel wat veranderingen ondergaan. Onze persoonlijke aanpak en vertrouwde aanbod zijn ongewijzigd gebleven. Wel hebben we tal van verbeteringen uitgerold.

We hebben een nieuw hostingpakket gelanceerd: performance XL. Daarmee krijg je tot 25 GB webruimte ter beschikking. Onze hostingpakketten hebben eerder dit jaar ook 10 nieuwe upgrades gekregen, waaronder de nieuwe PHP-versie, de automatische activatie van Let's Encrypt-certificaten en SSH-toegang. Deze maand hebben we ook een ingrijpende prestatie-upgrade doorgevoerd van onze cloud hosting, zodat je onbeperkt kan blijven groeien.

We hopen natuurlijk dat jullie net zo opgetogen zijn met het resultaat als wij. Heb je een suggestie? Opmerking? Laat van je horen!

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X