Nieuws

Nieuw! Registreer je .app-domeinnaam vanaf 8 mei

07-05-2018 - Vanaf 8 mei is de nieuwe domeinnaamextensie .app beschikbaar voor registratie. Ontwikkel jij applicaties of geef je ze mee vorm? Leg je domeinnaam in .app meteen vast om duidelijk te maken waar je bedrijf en website voor staan.

De langverwachte domeinnaamextensie .app is beschikbaar voor registratie. In eerdere registratiefases bleek de extensie al bijzonder populair onder grote bedrijven en wordt ongetwijfeld ook een succes bij het grote internetpubliek. Niet afwachten dus!

Wie het eerst komt…

…het eerst maalt. Domeinnamen in .app worden geregistreerd volgens het principe van first come, first served. Heb je je oog laten vallen op een .app-domeinnaam? Wacht dan niet tot iemand je voor is met de registratie ervan.

Een .app-domeinnaam kost €29 per jaar en kan geregistreerd worden voor een periode tot 10 jaar. Nog niet helemaal overtuigd? We geven je tal van extra's gratis bij je domeinnaam:

  • Gratis mailbox van 1 GB

  • Eén jaar lang gratis webhosting

  • Een krachtig controlepaneel waarin je de controle hebt over alle DNS-instellingen

  • 24/7 gratis support, via ons 0800-nummer, e-mail of live chat

Beveiliging

De .app-extensie is een volledig beveiligde zone (*). Dat betekent dat een https-verbinding verplicht is voor alle websites die gekoppeld zijn aan een .app-domeinnaam. Zonder een https-verbinding is je website onbereikbaar.

Hoe werkt dat dan, zo'n veilige https-verbinding? Die krijg je door een SSL-certificaat. Zodra je een webhostingpakket activeert bij nomeo, schakelen we automatisch een gratis certificaat van Let's Encrypt in. Kortom: je hoeft je geen zorgen te maken. Wij maken alles in orde voor jou.

Gebruik je je domeinnaam uitsluitend voor e-mail of niet-browser gebaseerde diensten, dan is een https-verbinding niet verplicht.

(*) Wanneer je een .app-domeinnaam registreert, krijg je een 'Form of Authorization', waarmee je geïnformeerd wordt over de verplichting van een SSL-certificaat voor je website.

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X