Nieuws

Nieuw: managed WordPress hosting beschikbaar bij nomeo

26-03-2021 - Dankzij de nieuwe managed WordPress hosting van nomeo heb jij alle tijd om je te focussen op je business. Het onderhoud van je website nemen wij over.

Het uitgangspunt van onze nieuwe managed WordPress hosting is eenvoudig: terwijl jij je toelegt op de inhoud van je website, zorgt nomeo ervoor dat die snel, veilig en 100 procent functioneel is. Wat we allemaal voor je doen, dat lees je hieronder.

Managed WordPress: proactief beheer

WordPress is uitgegroeid tot het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) dankzij de gebruiksvriendelijkheid ervan. Om je website te maken, hoef je alleen een thema te kiezen en plugins te installeren. Meteen daarna kan je op een gemakkelijke manier content toevoegen. Het kant-en-klare systeem zet al die content op zijn plaats.

Er zit natuurlijk ook heel wat onder de motorkap van je website in WordPress. Het CMS zelf moet af en toe worden geüpdatet, net zoals het thema of de plugins die je gebruikt. Voor heel wat mensen vormt dat technische aspect een drempel.

Die drempel nemen we weg met onze managed WordPress hosting. Het nomeo-team gaat proactief aan de slag om je website in allerbeste conditie te houden. We nemen je website grondig onder de loep, controleren op updates, testen die en voeren ze uit. Van elke check-up word je op de hoogte gebracht, zodat je precies weet wat er met je website gebeurt.

WordPress updates

Het updaten van je website is belangrijk voor de veiligheid. Helaas proberen hackers regelmatig gebruik te maken van kwetsbaarheden in verouderde thema's of plugins. Maar regelmatige updates, zoals die van PHP, hebben ook een positieve impact op de snelheid van je website.

Updates opvolgen en die installeren is tijdrovend. Die taak nemen we van je over met managed WordPress hosting.

We zoeken automatisch naar updates voor alle onderdelen van je website. Van WordPress zelf, tot het thema, de plugins en de PHP-versie. Zijn er updates beschikbaar, dan testen we die uit vooraleer we hem definitief installeren, zodat je niet te maken krijgt met compatibiliteitsproblemen. Verloopt de test goed, dan voeren we de update(s) uit. En dat gebeurt zonder dat jij of je bezoekers daar iets van merken.

Snelle prestaties

Onze webhosting draait op de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat je website snel laadt. De laatste PHP-versie, opslag op snelle SSD disks en slimme caching helpen je website optimaal te presteren. Maar we gaan nog een stapje verder.

We doen proactief performance monitoring. Onze vakmannen nemen regelmatig je website onder de loep en stemmen de caching- en browserinstellingen af voor de snelste prestatie. We voeren ook een check uit via Google PageSpeed Insights, om eventuele knelpunten op te sporen en verhelpen. Die optimalisatie maakt je website sneller, maar geeft ook een kleine SEO-boost. Zoekmachines houden steeds meer rekening met de laadsnelheid.

Beveiliging van je website

Bij managed WordPress hosting zorgen we ook voor een sterke beveiliging tegen hackers. We scannen je volledige website op malware, beveiligingsrisico's sporen we proactief op. Thema's of plugins die je niet meer gebruikt, verwijderen we van je website om te voorkomen dat ze voor kwetsbaarheden zorgen. En merken we verdachte activiteit op je website, dan blokkeren we die.

Daarnaast zorgen we ook voor een vangnet wanneer iets misloopt. We nemen regelmatig back-ups en bewaren die 90 dagen lang, zodat foutjes snel kunnen worden opgelost.

Unieke extra's bij managed WordPress

Met managed WordPress hosting concentreer jij je op fantastische content en klanten. Wij nemen de technische zorg van je website van je over. Om het maximum uit je WordPress-website te halen, hebben we nog een aantal unieke extra's.

  • Uptime monitoring. Je website moet altijd online zijn. We bewaken de beschikbaarheid en sturen je maandelijks een handig uptime-rapport toe, zodat je weet hoe je website het doet.

  • Controle van formulieren. Contactformulieren op je website zijn belangrijk. Klanten kunnen vragen stellen, een probleem melden of bestellingen plaatsen via zo'n formulier. Tijdens de check van je website gaan we na of die formulieren nog correct werken, zodat je geen klanten misloopt.

  • Malware clean-up. We scannen je website regelmatig op malware om veiligheidsrisico's voor jou en je bezoekers te minimaliseren. Sporen we malware op, dan verwijderen we die van je website.

  • Gratis verhuisdienst. Wil je je WordPress-website verhuizen naar nomeo? Onze experts doen het voor jou. We verhuizen je website, domeinnaam en mailbox zonder dat je bezoekers daar iets van merken en maken je website helemaal up-to-date.

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X