Nomeo - 21 november 2012

Meer mogelijkheden bij URL forwarding

Screenshot URL forwarding

Onze URL forwarding dienst heeft een grondig facelift gekregen. Meer mogelijkheden, sneller en gebruiksvriendelijker.

 

Met de URL forwarding dienst kan u uw domeinnaam doorsturen naar een andere locatie of webruimte. Voor de nieuwe versie, zijn we gestart vanuit de vragen van onze klanten. De code is ontwikkelt vanaf nul, met performantie en gebruiksvriendelijkheid steeds in het achterhoofd.

 

Zoekmachines

URL forwarding heeft de laatste jaren aan belang gewonnen. Zoekmachines belonen unieke, waardevolle inhoud op webpagina's. Daarom is het geen goed idee om veel domeinnamen aan éénzelfde website rechtstreeks te koppelen. Via URL forwarding, kan je toch alle domeinnamen behouden, maar de bezoekers allemaal doorsturen naar één adres. Hiervoor bieden we verschillende opties zoals een HTTP 301 - redirect, HTTP 302 - tijdelijke doorsturing en HTTP 307.

 

Koppeling met gratis webruimte

Ook als je URL forwarding gebruikt om je domeinnaam te koppelen aan de gratis webruimte van je internet provider, zijn er extra mogelijkheden. Nieuw is dat je een pagina-titel, keywords en een omschrijving kan meegeven. Bovendien blijft in dit geval uw domeinnaam staan in de adresbalk van de browser.

 

Tot 10 forwards

Bij elke registratie zit er vanaf nu één forward inbegrepen. Voor domeinnamen met een active domain pack, is het mogelijk om tot 10 adressen te forwarden, naar verschillende bestemmingen.

 

Geavanceerde diensten

Uniek aan onze forwarding is dat je met je domeinnaam ook rechtstreeks kan verwijzen naar folders en bestanden. Bovendien worden ook de parameters in een URL mee overgenomen. Zo worden geavanceerde toepassingen met de URL forwarding mogelijk.

 

Nog verbeteringen !

Heb je een idee voor nieuwe domeinnaam functie ? Laat het ons zeker weten op welkom@nomeo.be. Zo slagen we er elke dag in om onze diensten nog beter af te stemmen op we je nodig hebt.

 

screenshot URL forwarding en Redirect

 

 

Gerelateerde berichten


Tags : URL forwarding, korter adres

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief