Nieuws - 11 juli 2012

Meat Loaf boos om gepikte domeinnaam

Meat loaf

Rock-and-roll legende Meat Loaf is boos op een imitator omdat die een website lanceerde onder de naam van de zanger. Het zou tot een rechtszaak komen.

 

Op de website meatloaf.org heeft Dean Torkington een website opgezet ter promotie van zijn show To Hell and Back : A Tribute to Meat Loaf. Dean is in het Verenigd Koninkrijk een bekende imitator. Hij imiteert Rock-and-roll zangers als Bon Jovi, Steve Tyler van Aerosmith, Bruce Springsteen en nu dus ook Meat loaf.

 

Cyber Squating

De zanger van "Paradise by the dashboard light" is echter boos om de website. De zanger vindt dat Dean de website heeft opgezet onder valse voorwendsels en hiermee fans van Meat Loaf misleiden door hen te laten geloven dat hij de echte zanger is. Hij heeft een klacht ingediend om de domeinnaam te claimen. Daarnaast wil hij ook een schadevergoeding van 100.000 USD.

 

Weerwerk

De imitator, Dean, is echter niet van plan om in te gaan op de eis van Meat Loaf-zanger Michael Aday. Op de website meatloaf.org laat hij alvast stoere taal horen. hij denkt alvast dat Meat Loaf boos is omdat zijn album betere kritieken kreeg dan dat van Meat Loaf. Hij vindt dat hij zich niet schuldig maakt aan cyber squating of misleiding.

 

 

Gerelateerde berichten


Tags : onrechtmatige registratie, cyber squating

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief