Nomeo

Gepubliceerd op maandag 11 september 2017

Maak een unieke website met de Nomeo Web Builder

Een unieke website bouwen zonder programmeerkennis? Met de nieuwe Web Builder van Nomeo heb je keuze uit tientallen, originele templates die je kan bewerken tot een website op jouw maat. Eindeloos aanpassen, meteen online!

 

De Web Builder van Nomeo is de perfecte oplossing voor gebruikers die weinig kennis hebben van programmeren of WordPress. Activeer de tool gratis, kies een van professionele templates en knutsel een website met drie unieke pagina's in elkaar.

Wil je alles uit de kast halen? Upgrade naar het betalende plan en kies uit nog meer mogelijkheden!

 

Klikken en slepen

Met de Web Builder kan iedereen een website creëren. Klik en sleep de elementen naar hun plaats, pas de tekst aan naar jouw voorkeur en voeg afbeeldingen toe om een unieke en professionele website te maken.

Eenvoudig betekent daarom niet onvolledig. Met slechts één muisklik maak je de pagina responsive en dankzij de handige SEO-tools optimaliseer je de website voor de zoekresultaten van Google.

 

Eindeloos aanpassen

Vind je de tijd rijp om voor een nieuw ontwerp te kiezen? Dan kan je snel nieuwe afbeeldingen toevoegen, een video vervangen of tekst wijzigen. Wil je meteen voor een nieuw thema gaan, ben je slechts enkele klikken verwijderd van een nieuw design.

Wil je het onderste uit de kan halen, dan kan je upgraden naar het betalende plan. Kies uit nog meer thema's, creëer een onbeperkt aantal pagina's en bouw een website die uniek is op het wereldwijde web. De flexibiliteit van de Nomeo Web Builder is eindeloos.

 

Meteen online

Na het bouwen van een website moet je vaak nog aan de slag met de DNS-instellingen om ervoor te zorgen dat jouw domeinnaam gekoppeld wordt aan de website. Dat is niet het geval bij onze Web Builder.

Zodra je klaar bent met het maken van jouw website, is het koppelen van jouw domeinnaam slechts één muisklik verwijderd. De Web Builder voegt alle DNS-records toe voor jou, zodat de website meteen beschikbaar is.

De Web Builder van Nomeo is beschikbaar voor al onze klanten. Activeer hem gratis via het controlepaneel en creëer jouw unieke stek op het internet.

 

 

 

Deel dit artikel

 

 

domeinnaam

Domeinnaam - vanaf 6€/jaar

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 485

Klanten

Domeinnamen in beheer

19 881

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief