Nieuws

Gepubliceerd op dinsdag 16 december 2014

Landrush fase voor .vlaanderen en .brussels begonnen.

Nog geen kans gehad om een .vlaanderen of .brussels te registreren? Blijf de grote massa voor en vraag nu je eigen domeinnaam aan. Beschikbaar voor iedereen.

 

We bereiken stillaan het einde van de Sunrise periode voor de .vlaanderen en .brussels domeinnamen. Vanaf vandaag gaat fase 4 van start. Dit is de laatste fase voor de volledige openstelling van de registraties op 16 januari. Ook deze keer verloopt de registratie net iets anders dan voorgaande fases. De restricties op het type aanvraag vallen weg. Dit betekent dat elke soort .vlaanderen of .brussels kan aangevraagd worden. De aanvragen staan open voor iedereen in zowel binnen- als buitenland.

 

Verzamelen van aanvragen

Hoe gaat het nu in zijn werk? De registratie gebeurt in 2 stappen.

  • Eerst worden alle aanvragen door DNS Belgium verzameld gedurende de hele landrush periode. Deze loopt van 16 december 2014 t.e.m. 15 januari 2015.
  • Nadien zal men de domeinnamen gaan toekennen. Hier zijn 2 mogelijkheden:
    • Je bent de enige geïnteresseerde in jouw domeinnaam. Je krijgt deze meteen toegekend.
    • Er zijn meerdere kandidaten voor jouw domeinnaam. Men gaat over tot een veiling waar beide partijen kunnen bieden op deze domeinnaam. Voor extra informatie over deze veiling, kan je hier terecht.

Het is interessant om nu je domeinnaam nog vast te leggen voor de aanvang van de volledige openstelling in fase 5. Hierbij zal vermoedelijk een toestroom aan registraties ontstaan waardoor je misschien niet meer de kans krijgt je gewenste domeinnaam te reserveren.

 

Wat is de prijs tijdens deze landrush fase?

De aanvraagvergoeding van een .vlaanderen of .brussels tijdens de landrushfase is steeds 29 euro. Dit is ongeacht of je de veiling wint of verliest. Indien je wint, komt hier nog het geboden bedrag bovenop (zie veilinginformatie). Indien je verliest betaal je enkel de aanvraagkosten.

 

Registratie aanvragen.

www. 

Nog vragen?

Indien je nog vragen hebt omtrent de registratieaanvraag van een .vlaanderen of .brussels domeinnaam, kan je ons altijd contacteren op 0800/26800, via welkom@nomeo.be of via de live chat.

 

 

 

Deel dit artikel

 

 

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief