Nieuws

Gepubliceerd op dinsdag 4 november 2014

Lancering nieuwe .be domeinnaambeveiliging Domain Guard

Beeld je in: een hacker krijgt toegang tot jouw website gegevens en probeert via deze manier je klanten te bedriegen. Dit zou een ramp betekenen voor het bedrijf, indien je niet beschikte over een Registry lock. Deze Registry lock zorgt er immers voor dat geen gegevens kunnen gewijzigd worden zonder toestemming van de eigenaar van de website. Dankzij deze extra beveiliging zijn zowel jij als jouw klanten beschermd.

 

Dit soort service zal binnenkort door DNS Belgium gelanceerd worden onder de naam Domain Guard. Op vraag van de klanten zelf, wil men een service voorzien waarbij men zich kan laten beschermen tegen wijzigingen van de domeinnaamgegevens zonder expliciete toestemming. Hierdoor wordt het onmogelijk voor derden om kritieke gegevens van jouw domeinnaam te veranderen zonder dat jijzelf daar toestemming voor geeft. Op deze manier kan u zich beschermen tegen mogelijke aanvallen van hackers.

 

Wat is Domain Guard?

Met Domain Guard krijgt de domeinnaamhouder de mogelijkheid om alle details in te stellen, en deze te laten beschermen tegen elk soort wijziging achteraf. Hierdoor zal de domeinnaam beschermd zijn tegen niet-toegestane verandering en kan deze niet geupdate, getransfereerd of verwijderd worden.

 

Hoe werkt het?

De domeinnaamhouder vult een aanvraagformulier in waarbij deze enkele gemachtigden aanduid. Hierna zal bij elke wijziging die aangevraagd wordt, 1 van de gemachtigden gecontacteerd worden om Domain Guard tijdelijk uit te schakelen. Indien dit gebeurt, kan de wijziging doorgevoerd worden.Indien dit niet gebeurt, blijven de gegevens zoals voordien.

Op dit moment is het mogelijk om Domain Guard tot 4 maal  uit te schakelen per jaar.

 

Prijs?

Je kan je al laten beschermen door de Domain Guard service voor de prijs van 100 euro per domeinnaam.

 

 

 

Deel dit artikel

 

 

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2020 © Nomeo bvba
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief