Nieuws

Margo bouwde haar website met de webbuilder: verrassend gebruiksvriendelijk!

10-03-2022 - Overweeg je onze webbuilder te gebruiken, maar twijfel je nog? We laten je graag overtuigen door onze klanten. Deze keer lees je waarom kindertherapeute Margo koos voor de webbuilder.

Margo is kindertherapeute in bijberoep bij Praktijk Bloemenweide. Ze focust zich creatieve therapie waarmee ze kinderen en hun ouders helpt open te bloeien tot de unieke persoon die ze zijn. Samen met haar collega's organiseert ze ook workshops en lezingen. Om mensen kennis te laten maken met haar praktijk, koos Margo ervoor zelf een website te bouwen met de webbuilder.

homepagina praktijk bloemenweide

Waarom gebruik je de webbuilder, Margo?

Als studente had ik al het idee om kindertherapeute te worden. Een eigen website is dan belangrijk om jezelf voor te kunnen stellen en foto's te tonen. Je merkt dat het voor mensen echt een verschil maakt wanneer ze een gezicht op je kunnen plakken. Een website zorgt er natuurlijk ook voor dat je wordt gevonden via Google en meer mensen de weg naar je website vinden.

Wanneer ik mijn domeinnaam wilde registreren, heb ik ook het gelet op een tool waarmee ik zelf een website kon maken. Zo heb ik de webbuilder ontdekt.

Waarom heb je specifiek voor de webbuilder gekozen?

Een website is dynamisch. Ik was op zoek naar een tool die ook voor nieuwelingen gebruiksvriendelijk is. Dat je gratis kan starten met de webbuilder is een leuk extra voordeel.

Ik ben zelf aan de slag gegaan met het bouwen en dat bleek heel goed mee te vallen qua complexiteit. De sjablonen zijn een heel handig startpunt! Nadien kan je zelf blokken verplaatsen, lettertypes kiezen en kleuren aanpassen.

De basisversie van de webbuilder is leuk om mee te starten, maar ik intussen ben ik overgeschakeld naar het maxi-pakket. De extra plugins, zoals die voor sociale media, heb ik al toegevoegd. Ook het uitgebreide pakket is erg gebruiksvriendelijk.

contactpagina praktijk bloemenweide

Hoe heeft de webbuilder je geholpen?

Dankzij de gebruiksvriendelijkheid heb ik in relatief korte tijd zelf een website kunnen maken waar ik tevreden mee ben. Intussen merk ik dat een eigen website ook echt impact heeft. Praktijk Bloemenweide heeft veel meer zichtbaarheid gekregen.

Voor mensen is het belangrijk dat ze genoeg informatie kunnen terugvinden wanneer ze op zoek gaan naar een therapeut. Door een website te hebben, kunnen ze die informatie gemakkelijk terugvinden en meteen een afspraak maken op dezelfde plaats. Dat maakt het eenvoudiger voor hen en wekt ook goede indruk.

Heb je nog plannen waarmee de webbuilder je bij kan helpen?

Ik wil graag een webshop toevoegen aan mijn website voor de kampen en workshops die we organiseren. Dat is een beetje moeilijker, maar in de aankomende zomermaanden wil ik daar graag meer tijd in investeren. Ik heb gezien dat de webbuilder een plugin in voor een webshop, dus die ik ga ik zeker gebruiken!

Als afsluiter: aan wie zou jij de webbuilder aanraden?

Voor mensen die graag zelfstandig ondernemer willen worden en daarvoor een kleine website willen maken aan hun tempo, is de webbuilder een heel geschikte tool. Er kruipt natuurlijk wel een beetje tijd in zo'n website, maar ook als beginneling kan je een mooie website maken met de webbuilder.

Heb je zin om zelf aan de slag met een website? Ontdek de mogelijkheden van onze webbuilder. Zit je met vragen? Dan staan onze vakmannen je graag te woord via ons gratis telefoonnummer, live chat of een e-mail naar support@nomeo.be.

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X