Nomeo

Gepubliceerd op vrijdag 6 november 2015

Je eigen, persoonlijke domeinnaam: een goed idee!

Ook als thuisgebruiker kan het registreren van uw eigen naam als domeinnaam heel wat voordelen hebben. En het hoeft bovendien niet duur te zijn.

 

Bedrijven en organisaties registreren vaak verschillende domeinnamen. De normaalste zaak van de wereld. Voor privépersonen is dat heel wat minder gebruikelijk. Nochtans biedt het registreren van je eigen naam als domeinnaam heel wat voordelen.

Heel wat familienamen zijn al geregistreerd als domeinnaam. Maar dat hoeft niet af te schrikken. Met een beetje creativiteit kan je toch een originele domeinnaam registreren. Denk maar aan familiedebock.be, arnecallebaut.com of mijnnaamismarie.net.

 

Levenslang e-mailadres

Met een domeinnaam heb je meteen ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerd e-mailadres aan te maken. Dat e-mailadres blijft altijd hetzelfde, ook wanneer je naar een andere internetprovider overschakelt.
Handig, toch? Je correspondenten kunnen je levenslang bereiken op hetzelfde e-mailadres.

Misschien heb je een blog over je hobby's, een online reisdagboek of een familiewebsite. Zo'n blog kan je eenvoudig aan je persoonlijke domeinnaam koppelen.
Heb je geen nood aan een eigen website, dan kan je je domeinnaam gebruiken als overzichtspagina waarop je alle contactgegevens of links naar sociale mediaprofielen publiceert.

 

 

Niet duur

Is een domeinnaam dan duur? Helemaal niet. Voor €9,68 (inclusief BTW) heb je een .be-domeinnaam voor één jaar lang geregistreerd. En daarin zijn het gepersonaliseerde e-mailadres, het koppelen van je domeinnaam aan een website en het maken van een handige overzichtspagina inbegrepen.

Een domeinnaam leg je vast in slechts enkele minuten en er is geen technische kennis vereist. Heb je toch vragen, dan zijn wij er voor jou!

Zo zie je maar: een persoonlijke domeinnaam is een goéd idee!

 

 

 

Deel dit artikel

 

 

domeinnaam

Domeinnaam - vanaf 6€/jaar

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 471

Klanten

Domeinnamen in beheer

19 873

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief