Nieuws

Importeer een website in de webbuilder in enkele muisklikken

12-02-2018 - Met de nieuwe import-functie van de webbuilder importeer je een bestaande website in enkele klikken, en dat zonder verlies van structuur of content. Meteen online, rechtstreeks verbonden aan jouw domeinnaam.

De verhuis van een website kan een complex karwei zijn. De nieuwe import-functie in de webbuilder van nomeo biedt daarvoor de ideale oplossing.

Importeer een bestaande website rechtstreeks in de webbuilder. De structuur en content worden volledig overgenomen in enkele muisklikken. Nadien kan je nog bewerkingen uitvoeren naar jouw wensen. Ziet alles er prima uit? Dan publiceer je de website meteen op het internet.

Importeer een website die je eerder al hebt gemaakt of neem een design over in enkele ogenblikken. Je kan elke URL invoeren om de website te importeren, zonder het ontwerp of gegevens te verliezen. Publiceer je website en koppel hem met jouw domeinnaam in enkele minuten.

Nieuwe templates

We hebben ook nieuwe templates toegevoegd aan de webbuilder. In de categorie 'E-commerce' heb je nu nog meer keuzemogelijkheden. Bovendien heb je tal van handige plug-ins tot jouw beschikking, van betaalmogelijkheden zoals PayPal en Ideal tot een winkelmandje.

Kies een plug-in, sleep hem naar de goede plaats en sla de wijzigingen op. Alles gebeurt zonder programmeren. Een digitale shop bouwen was nooit eenvoudiger.

Starten

Zet de eerste stappen naar je eigen website en activeer de webbuilder gratis. Start meteen met het bouwen van een website of importeer een bestaand design.

Wil je alles uit de kast halen? Dan kan je upgraden naar het maxi-pakket. Kies uit meer dan 200 sjablonen, tientallen plug-ins en bouw een website zonder limieten.

Onze webbuilder is beschikbaar voor al onze klanten. Heb je nog geen domeinnaam? Kies een dijk van een naam en registreer hem hier.

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X