Nomeo

Gepubliceerd op donderdag 18 januari 2018

Het complete jaaroverzicht van Nomeo

2017 zit er alweer op. Het was een druk en veelbewogen jaar, maar bovenal een jaar van vele inspanningen en vooruitgang. We blikken nog een laatste keer terug op de voorbije twaalf maanden.

 

Het aantal domeinnamen in ons beheer nam het voorbije jaar toe tot 29.000, een toename van 26 procent. Onze nameservers verwerkten meer dan zeven miljoen verzoeken - dat zijn er 220 per seconde! - en we hielden 129 miljoen spamberichten tegen.

Om dat alles in goede banen te leiden, hebben we het team flink uitgebreid. Ben kwam het supportteam vergezellen en werkt aan alles wat servers is. Mathias voegde zich bij het developmentteam om nieuwe features te ontwikkelen, Jean werd onze nieuwe webdesigner. Tot slot vervoegde ook Thierry zich in onze rangen als salesman. Ontdek het volledige team!

 

950 terabyte data

2017 was ook een jaar van mijlpalen. In mei werd de 15.000ste domeinnaam geregistreerd bij Nomeo. Voor private labels beheren we intussen 14.000 domeinnamen. We sloten het jaar af met een omzetstijging van meer dan 40 procent en beheren inmiddels 350 servers die tezamen 950 terabyte aan gegevens over het internet verstuurden.

In juni realiseerden we een belangrijke acquisitie. We kochten nomeo.com, nomeo.net en nomeo.org, waarmee we anticiperen op uitbreiding naar markten buiten de grenzen en vol kunnen inzetten op technische innovatie.

Na de zomervakantie verhuisden we naar een nieuw kantoor en in het najaar werd Bert unaniem verkozen als nieuw lid van registrar forum van DNS Belgium.

 

Beveiliging en vernieuwing

Doorheen het jaar werkten we hard aan het veiliger en robuuster maken van onze systemen, voerden een upgrade uit van onze nameservers en ontwikkelden verschillende nieuwe diensten.

De upgrade van onze nameservers was belangrijk om de veiligheid van de domeinnamen in ons beheer te blijven garanderen. Die upgrade biedt ook ons ook de mogelijkheid om innovatieve functies te blijven toevoegen aan ons dienstenarsenaal. We voegden al een wizard toe aan het controlepaneel waarmee iedereen een CAA-record kan instellen, dat helpt bij het voorkomen van frauduleuze SSL-certificaten.

Daarnaast lanceerden we de nieuwe Webbuilder, waarmee al onze klanten een unieke website kunnen bouwen via eenvoudige klik- en sleepbewegingen en hun website kunnen optimaliseren voor de zoekmachines.

Aan het einde van 2017 introduceerden we ook publieke nameservers. De Nomeo Open Nameservers zijn gratis beschikbaar voor iedereen en zorgen voor een veiligere en snellere surfervaring.

 

In 2018

Uiteraard willen we in het nieuwe jaar nog beter doen. De komende weken gaan we een tipje van de sluier lichten rond deze focusthema's:

  • Security: hoe beveilig ik mijn domeinnaam en e-mail?
  • Nieuwe diensten: beter gebruiken, eenvoudiger beheren
  • De opfrissing van onze website

We kijken, samen met jullie, uit naar het nieuwe jaar!

 

 

 

Deel dit artikel

 

 

domeinnaam

Domeinnaam - vanaf 6€/jaar

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 485

Klanten

Domeinnamen in beheer

19 881

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief