Nomeo - 27 december 2012

Emailforwarding voor iedereen !

Emailforwarding

Sinds gisteren is de nieuwe versie van emailforwarding actief voor alle klanten. Meer, sneller en gebruiksvriendelijker zijn de sleutelwoorden.

 

Nomeo is de domeinnaamspecialist. Daarom willen we de beste dienstverlening rond domeinnamen aanbieden. En daar hoort een vernieuwde e-mailforwardingdienst bij, evenals een nieuwe serverinfrastructuur. De software om dit te automatiseren is vanaf nul opgebouwd.

Bij e-mailforwarding vangen we de e-mails voor uw domeinnaam op en zenden we die door naar een (bestaande) mailbox van uw keuze (bijv. een gmail- of telenet-mailbox). Zo kan u, zonder bijkomende instellingen te doen aan uw e-mailprogramma, ook mails ontvangen met een adres op basis van uw domeinnaam. Handig, makkelijk en professioneel !

 

Mailforwarding voor iedereen !

De grootste vernieuwing is dat nu alle klanten gratis kunnen gebruik maken van e-mailforwarding naar 1 mailbox met een zogenaamde catch-all. Dit vangt alle e-mails van uw domeinnaam op.

Ook in de controlepanelen zijn de veranderingen zichtbaar : het geheel werkt gebruiksvriendelijker en bliksemsnel.

 

Active domain

Klanten met een active domain-pack kunnen tot 10 e-mailforwards instellen en één mailbox activeren op onze mailservers. Bovendien kunnen die klanten ook gebruik maken van onze vernieuwde webmail, die in een gebruiksvriendelijk en modern jasje zit.

 

Critical domain

Voor kritische domeinnamen kunnen er naast 10 e-mailforwards nog eens 10 mailboxen aangemaakt worden. Die mailboxen kunnen uitgelezen worden met een e-mailprogramma als Outlook of met onze gebruiksvriendelijke webmail. Met de webmail kan u overal wereldwijd op uw computer, tablet of smartphone de laatste mails controleren.

Bovendien kunnen domeinnamen met een critical domain-pack ook gebruik maken van Backup-MX, waardoor er geen enkele e-mail meer verloren kan gaan.

 

De vernieuwde e-mailforwarding is vanaf nu beschikbaar voor alle klanten. Wacht dus niet langer om uw @telenet.be, @skynet.be of hotmail.com adres om te zetten in een professioneel ogend adres met uw eigen domeinnaam.

 

 

Gerelateerde berichten


Tags : nomeo, e-mail, emailforwarding

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief