Nomeo

Gepubliceerd op donderdag 1 december 2016

DNS Belgium wijzigt de registratievoorwaarden. Wat moet ik doen?

Vandaag treden de nieuwe algemene voorwaarden voor .be in werking. Heb je een of meerdere .be-domeinnamen? Dan kijk je best even na of je contactgegevens nog correct zijn.

 

DNS Belgium heeft de algemene registratievoorwaarden voor .be aangepast. De wijzigingen treden in werking vanaf 1 december en zijn van toepassing op alle houders van een .be-domeinnaam.


Wat verandert er?

De belangrijkste wijzigingen van de algemene voorwaarden zijn:

  • Toekomstige veranderingen aan de algemene voorwaarden zijn voortaan van toepassing op alle houders van een domeinnaam. Een domeinnaamhouder bindt zich met andere woorden aan elke wijziging die DNS Belgium aanbrengt, tenzij ze hun domeinnaam opzeggen.

  • De nieuwe tekst van algemene voorwaarden werd opgefrist. De tekst werd herschreven of verhelderd waar nodig, zodat de registratievoorwaarden duidelijk zijn voor alle domeinnaamhouders.

  • Voorwaarden die voorheen impliciet aanwezig waren, werden nu expliciet toegevoegd aan de algemene registratievoorwaarden.

  • Domeinnaamhouders zijn verplicht correcte contactgegevens in te vullen bij het registreren van een .be-domeinnaam of te wijzigen wanneer nodig. DNS Belgium mag die gegevens op eigen initiatief, of na een klacht, controleren. Dat verificatieproces werd toegevoegd aan de tekst van registratievoorwaarden.


Moet ik actie ondernemen?

Domeinnaamhouders hoeven geen actie te ondernemen wanneer de wijzigingen aan de algemene voorwaarden van kracht gaan. Wel raden we alle houders van een .be-domeinnaam aan te controleren of hun contactgegevens up to date zijn en, indien nodig, deze aanpassen.

Houders van een .be-domeinnaam krijgen een e-mail van DNS Belgium die hen op de hoogte stelt van de wijzigingen aan de algemene voorwaarden.

 

 

 

Deel dit artikel

 

 

domeinnaam

Domeinnaam - vanaf 6€/jaar

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 479

Klanten

Domeinnamen in beheer

19 866

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief