Nieuws

De nieuwe e-mailinfrastructuur van nomeo: e-mail nu nog veiliger!

03-02-2016 - E-mail is van cruciaal belang voor alle bedrijven. Daarom heeft nomeo geïnvesteerd in een volledig nieuwe e-mailinfrastructuur. E-mail nu nog veiliger en loop geen enkele bestelling nog mis!

Online bestellingen, klantenondersteuning of interne communicatie lopen vaak elektronisch. Heel wat ondernemingen worden gedragen door e-mail. Daarom heeft nomeo geïnvesteerd in een volledig nieuwe e-mailinfrastructuur.

De nieuwe e-mailinfrastructuur staat op servers in twee onafhankelijke datacenters, gelegen in Brussel en Antwerpen. Zo blijf je, zelfs bij een probleem in één van de datacenters, e-mails ontvangen.

Voordelen

Gegarandeerd e-mailverkeer is maar één van de voordelen. E-mailen kan nu nog veiliger dankzij de nieuwe e-mailinfrastructuur. Ook de spamfilter is verbeterd, waardoor nog minder spam- en phishingmails jou kunnen bereiken.

Voortaan zijn de mailboxen ook groter. De standaardcapaciteit is nu 1 GB. Heel wat meer ruimte, waardoor je mailbox nooit vol geraakt na een afwezigheid. Bovendien is ook de webmail herwerkt, zodat je productiviteit naar nieuwe hoogten stijgt.

Geen actie vereist

Domeinnamen die vandaag geregistreerd worden, komen automatisch op de nieuwe e-mailinfrastructuur. Voor bestaande klanten zullen de domeinnamen de komende maanden worden overgezet.

Voor bestaande klanten is er geen enkele actie vereist. De overdracht naar de nieuwe e-mailinfrastructuur zal gebeuren zonder wijzigingen aan de huidige instellingen.

Heb je al een domeinnaam geregistreerd bij nomeo? Dan krijg je gratis een mailbox van 1 GB. Maak je graag gebruik van e-mail in de cloud, dan kan je je domeinnaam in slechts 3 klikken instellen voor Office 365 of Google Apps via onze handige wizards.

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X