Nomeo

Gepubliceerd op maandag 18 april 2016

De Domain Availability Monitor: ontvang updates wanneer een domeinnaam vrijkomt

Je wil een of meerdere domeinnamen registreren, maar die zijn niet langer beschikbaar. Dankzij de Domain Availability Monitor blijf je op de hoogte van de status van de domeinnamen en ontvang je een update wanneer die vrijkomen.

 

Je wil een persoonlijke website of hebt een goede naam voor je blog; je start een nieuwe organisatie of wil domeinnamen registreren voor een bedrijf. Bij het controleren van de domeinnaam blijkt die echter niet langer beschikbaar te zijn voor registratie.

Toch wil je graag opvolgen wanneer de domeinnaam vrijkomt om die alsnog te registreren. Dankzij de nieuwe Domain Availability Monitor van Nomeo kan je nu, op een overzichtelijke manier, opvolgen wanneer een domeinnaam opnieuw beschikbaar is voor registratie.

 

Dagelijkse update

De Domain Availability Monitor scant dagelijks de domeinnamen die jij toevoegt aan de lijst. Komt er een domeinnaam vrij, dan word je bovendien op de hoogte gebracht van die status per e-mail.

Het aantal domeinnamen dat je kan opvolgen is onbeperkt. Bovendien werkt het voor alle domeinnaamextensies: de klassieke TLD's, de ccTLD's en de nieuwe domeinnaamextensies.

 

Beschikbaar voor iedereen

De Domain Availability Monitor is terug te vinden in het klantenportaal onder het overzicht van de geregistreerde domeinnamen. Om een domeinnaam toe te voegen, klik je simpelweg op "Voeg toe".

De Domain Availability Monitoring zal dagelijks een scan uitvoeren van de toegevoegde domeinnamen en een geüpdatete status weergeven. Wordt een domeinnaam beschikbaar voor registratie? Dan sturen wij jou een e-mail met die statuswijziging!

De Domain Availability Monitoring is gratis beschikbaar voor al onze klanten.

 

 

 

Deel dit artikel

 

 

domeinnaam

Domeinnaam - vanaf 6€/jaar

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 470

Klanten

Domeinnamen in beheer

19 872

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief