Nieuws

Domain availability monitor: ontvang een update wanneer een domeinnaam vrijkomt

18-04-2016 - Je wil een domeinnamen registreren, maar die blijkt niet beschikbaar. Dankzij de domain availability monitor blijf je op de hoogte van de status van de domeinnamen en ontvang je een update wanneer die vrijkomt.

Je wil een persoonlijke website lanceren, hebt een goede naam bedacht voor je blog of start een nieuwe organisatie. De eerstvolgende stap die je zet is het registreren van een domeinnaam.

Die ligt namelijk aan de basis van je website en e-mailadressen, maar je beschermt er ook je naam en idee mee in de drukke, digitale wereld. Bij het controleren van je gewenste domeinnaam blijkt echter dat die niet meer beschikbaar is voor registratie. Je legt een alternatief vast, maar toch blijft dat eerste, perfecte idee in je hoofd hangen.

Wij hebben een oplossing voor je klaar. Dankzij onze domain availability monitor kan je opvolgen wanneer je favoriete domeinnaam weer beschikbaar wordt.

Monitor je gewenste domeinnaam

De domain availability monitor scant dagelijks domeinnamen die jij toevoegt aan de lijst van namen die moeten worden opgevolgd. Komt zo'n domeinnaam vrij? Dan word je automatisch op de hoogte gebracht via e-mail.

Het aantal domeinnamen dat je kan monitoren is onbeperkt. Bovendien kan je domeinnamen opvolgen in elke domeinnaamextensie. Of het nu gaat over klassieke extensies zoals .com of .net, landenextensies zoals .be of .nl, of een van de vele nieuwe (bijvoorbeeld .shop of .online), je kan ze probleemloos toevoegen aan de domain availability monitor.

Gratis voor onze klanten

Wil je de domain availability monitor aan het werk zetten? Je kan de tool terugvinden via ons klantenportaal, onder het overzicht van je geregistreerde domeinnamen. Een nieuwe domeinnaam toevoegen kan je simpelweg door op 'Voeg toe' te klikken. Het leukste nieuws? Je kan domeinnamen helemaal gratis opvolgen!

Eens je een domeinnaam aan de lijst toevoegt, scant de tool dagelijks de status van de domeinnaam. Wordt hij beschikbaar voor registratie, dan brengen we je daar snel van op de hoogte.

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X