Nomeo

Gepubliceerd op dinsdag 30 juni 2015

Beveilig je Nomeo account met Google Authenticator

Om je waardevolle domeinnaam te beschermen voeren we, optioneel, een bijkomende veiligheid in bij het inloggen: 2 factor authentication

 

Domeinnamen zijn de sleutel naar het digitale leven van bedrijven, organisaties en particulieren. De toegang tot de uitgebreide controlepanelen van Nomeo laat toe om alles in te stellen. Maar wanneer je wachtwoord in de handen van criminelen komt, staat de deur wagenwijd open.

Daarom introduceren we een bijkomende veiligheid voor je Nomeo account: Google Authenticator. Hiermee wordt op een smartphone met iOS, Android en Windows Phone, een unieke cijfercode getoond die je naast je wachtwoord moet invoeren om in te loggen.

De Google Authenticatorcode wordt berekend op basis van een unieke code die gekoppeld is aan je Nomeo account. De code wijzigt iedere minuut. Hierdoor wordt het voor hackers bijna onmogelijk om nog toegang te krijgen tot je account.

 

Veiliger

2 Factor Authentication is veiliger omdat er iets nodig is wat de gebruiker weet (wachtwoord) en wat de gebruiker heeft (smartphone). De smartphone genereert een code die vergelijkbaar is met de digipass die iedereen kent van online banking.

Het activeren van de 2 Factor Authentication is optioneel.

Om de extra beveiliging te activeren, log je in op je account en klik je door naar "uw gegevens". Daarna volg je aangegeven instructies op het scherm.

 

 

 

Deel dit artikel

 

 

domeinnaam

Domeinnaam - vanaf 6€/jaar

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 471

Klanten

Domeinnamen in beheer

19 873

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief