Nieuws

Betalen via domiciliëring: alleen maar voordelen!

14-02-2019 - Facturen opvolgen en tijdig betalen, het is een tijdrovende bezigheid. Al hoeft dat niet zo te zijn. Kies voor gemak en schakel betalen via domiciliëring in.

We doen er alles aan om het leven van onze klanten gemakkelijker te maken. Daarom kan je facturen ook automatisch betalen via domiciliëring.

Met een domiciliëring geef je nomeo de toestemming om facturen automatisch te innen. Je krijgt een factuur toegestuurd, die je kan beoordelen. Na 15 dagen wordt de betaling aangeboden aan de bank. Elke betaling gebeurt op tijd, 100% veilig.

Voordelen

  • Betaalgemak: Eén klik. Meer hoef je niet te doen om een domiciliëring in te schakelen. Nadien betaal je alles automatisch.

  • Altijd op tijd: Betalen via domiciliëring zorgt ervoor dat elk factuur tijdig betaald wordt. Je domeinnaam of dienst is meteen actief na de bestelling.

  • Tijdwinst: Administratief werk wordt vereenvoudigd. Zo heb jij meer tijd om je te focussen op je kerntaken.

Betalen via domiciliëring kan je eenvoudig inschakelen via ons klantenportaal, via het profielicoon rechtsboven. Heb je een vraag over de automatische betaling? Contacteer ons via ons gratis 0800-nummer of stuur een e-mail naar support@nomeo.be.

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X