Blog

Gepubliceerd op dinsdag 19 februari 2013

Twintig kratten bier voor de domeinnaam van het 'nieuwe' stadion van FC Nürnberg

Nog voor de Duitse voetbalclub de kans had om officieel de domeinnaam voor hun nieuwe stadion te registreren, had een fanclub van FC Nürnberg de domeinnaam al geregistreerd. Toch wilden ze graag onderhandelen en waren ze redelijk in hun eisen. “We hopen op een klein transferbedrag in de vorm van een natuurlijk product als bier”, aldus de fanclub.

 

Nog voor Grundig officieel als sponsor van het nieuwe stadion van FC Nürnberg naar buiten trad, hadden de supporters van de Duitse club al de domeinnaam grundig-stadion.de geregistreerd. Grundig kon echter lachen met de actie van de supportersclub en de onderhandelingen tussen beide partijen verliepen dan ook vlot.

Boodschap FC Nurnberg Domeinnaam Grundig-Arena 

20 kratten bier

De supporters krijgen twintig kratten bier, een gratis rondleiding in het nieuwe stadion en jaarlijks wordt er tien procent van de omzet van alle rondleidingen in het stadion gedonneerd aan een vereniging die zich inzet voor leukemie. Ook zal Grundig mp3-spelers uitdelen.

Ondanks dat Grundig de domeinnaam ook via gerechtelijke procedures in handen kon krijgen, is dit een mooi voorbeeld van hoe het ook kan.

 

 

 

Deel dit artikel

 

 

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief