Overzicht nieuwsberichten

Oudere berichten

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


Korte nieuwsberichten

 

06/03/2024Alle e-mails veilig op hun bestemming: stel DMARC in op je domeinnaam

DMARC is een verificatietechniek die zorgt voor veiligere en succesvollere campagnes. Verstuur je e-mails in bulk? Dan is het zelfs cruciaal om toe te voegen aan je domeinnaam. Onze nieuwe DMARC-wizard zorgt ervoor dat jouw berichten veilig op hun bestemming aankomen.

 

06/03/2024Strengere regels voor e-mail: breng authenticatie op orde

Google en Yahoo hebben de regels verstrengd voor wie e-mails in bulk verzendt. Wil je vermijden dat je campagnes in de spamfolder belanden? Dan moet je snel je e-mailauthenticatie in orde brengen met SPF, DKIM en DMARC.

 

06/03/2024Waarom elke ondernemer een website kan gebruiken

Actief op sociale media? Dan hoeft een website niet. Het is maar een van de vele bezwaren die ondernemers uiten tegen een eigen, professionele website. Nochtans lopen ze zichtbaarheid, klanten en omzet mis. Dit zijn 6 onweerlegbare voordelen van een eigen website.

 

28/11/2023WordPress 6.4: een nieuw standaardthema en eenvoudiger contentbeheer

WordPress 6.4 is de laatste grote release van 2023. Het CMS pakt uit met een gloednieuw standaardthema, extra mogelijkheden om afbeeldingen te gebruiken op je website en efficiëntere beheerervaring.

 

06/11/2023Hoeveel kost een domeinnaam?

Met een goede domeinnaam doe je goede zaken. Lokaal en internationaal. Maar betekent goed ook duur? Gelukkig niet. Wij leggen uit hoeveel een domeinnaam kost, welke factoren invloed hebben op de prijs en waarop je moet letten bij de registratie ervan.

 

27/09/2023Microsoft Teams wordt aparte software: dit moet je weten

Vanaf 1 oktober verdwijnt Microsoft Teams uit sommige 365-abonnementen. Wie vandaag al een Business- of Enterprise-abonnement heeft, hoeft zich geen zorgen te maken. Nieuwe Enterprise-abonnees moeten vanaf oktober Teams wel apart aanschaffen.

 

07/09/2023WordPress 6.3: sterke site editor nog sterker gemaakt

WordPress 6.3 is verschenen. Een nieuwe release betekent ook een heleboel nieuwigheden. Front en center staat de krachtige site editor, waarin je vrijwel je volledige website kan maken en bewerken. Maar ook de nieuwe ontwerptools en betere laadtijden maken de update naar WordPress 6.3 de moeite waard.

 

07/09/2023Automatiseer je dienstverlening: een vernieuwde API voor onze partners

Een nieuw account maken, een domeinnaam vastleggen of een nieuwe Microsoft 365-licentie bestellen. Wat als je die taken in één beweging kan uitvoeren, zonder naar ons controlepaneel te moeten gaan? Dat is exact wat je kan doen met de gloednieuwe API van nomeo.

 

01/08/2023Domeinnaambewaking: je goede reputatie in veilige handen

Oplichters die een domeinnaam registreren die erg lijkt op jouw merk- of bedrijfsnaam kunnen heel wat ellende veroorzaken. Denk maar aan klantverlies en reputatieschade. Onze nieuwe domeinnaambewakingsdienst spoort die registraties op, nog voor ze averij aanrichten.

 

01/08/2023Nomeo heeft een ICANN-accreditatie

Een nieuwe mijlpaal: nomeo heeft een ICANN-accreditatie. Dankzij die officiële erkenning registreren we domeinnamen in meer dan 1.200 generieke extensies, zonder tussenpartijen. Je komt er meer over te weten in ons nieuwsbericht over de accreditatie.

X