Domeinnaam diensten

Een domeinnaam is een compleet pakket en komt met een hele reeks van inbegrepen diensten, afgestemd op de noden van bedrijven en organisaties.

Gratis controle paneel

Behou steeds een overzicht van uw domeinnaam portefeuille met onze handige controlepanelen. Bovendien kan u er heel wat acties mee uitvoeren, zoals het instellen van de nameservers of aanpassen van de contactgegevens, die automatisch worden uitgevoerd. Handig, efficiënt en supersnel !

Lees meer...

Stel eigen nameservers in

Beschikt u over eigen nameservers, kan kan u die via onze controlepanelen of tijdens de registratie instellen.

Bovendien kan u ervoor kiezen om uw eigen nameserver aan te vullen met de Nomeo nameservers als secondaire nameservers. Zo behoud u volledige veiligheid over het instellen van uw nameservers en kan u toch genieten van extra zekerheid.

Lees meer...

Gebruik van onze nameservers

Optioneel kan u voor uw domeinnamen gebruik maken van onze betrouwbare nameservers, gehost in 2 datacenters.

Het instellen van onze nameservers kan via onze gebruiksvriendelijke controle panelen. Zo kan u zelf de nameserver records bekijken en instellen. Alles wordt automatisch ingesteld, zonder vertraging.

Lees meer...

Telefonische support

We helpen u graag verder, telefonisch of per e-mail.

Contacteer ons...

Domeinnaam lock

Uw domeinnamen zijn een belangrijk onderdeel van uw internet strategie. Om te zorgen dat ze veilig zijn kunnen uw .be domeinnamen vergrendeld worden. Iedere aanvraag voor verhuizen of verhandelen van uw domeinnaam wordt automatisch gestopt als de vergrendeling actief is.

Lees meer...

Automatische verlenging

Bespaar heel wat tijd en administratie door uw domeinnamen automatisch te laten verlengen. Zo bent u ook zeker dat uw belangrijke domeinnamen steeds actief blijven, ook als u een e-mailtje zou gemist hebben.

Lees meer...

Backup MX

Wedden dat ook in uw organisatie e-mail het belangrijkste communicatiemiddel geworden is ? Klanten sturen bestellingen, leveranciers bevestigen leveringen en u maakt afspraken via electronische post. Dankzij Backup MX verliest u geen enkele e-mail meer.

Lees meer...

Website Monitoring

Hebt u een drukbezochte website of een webwinkel ? Als uw website niet beschikbaar is of niet goed functioneert, haken uw bezoekers en klanten af. Met onze website monitoring-dienst wordt u verwittigd als uw website niet beschikbaar is.

Lees meer...

Keyword Monitoring

Zoekmachines als Google zijn een belangrijke bron van nieuwe bezoekers en potentiële klanten voor uw website. Met de keyword monitoring kan u de positie van uw website in Google opvolgen.

Lees meer...

Diensten

Tools

Over Nomeo

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief