Domeinnaam diensten

* Gratis diensten voor uw domeinaam


Diensten bij je domeinnaam

Een domeinnaam is meer dan het adres van je website. Ontdek het volledige pakket van inbegrepen diensten en stem het af op jouw noden.

10 gratis diensten bij elke domeinnaam

Een goede domeinnaam is het begin van online succes. Wij geven je 10 gratis extra's om nog beter te scoren.

 

Behoud je huidige mailbox

Een professioneel e-mailadres aanmaken op je domeinnaam, mét behoud van je bestaande mailbox? Dat kan! Met e-mailforwarding sturen we alle e-mails door van je nieuwe adres door naar je bestaande mailbox. Professioneel én eenvoudig!

Extra

 • Team mailboxen: Dankzij teammailboxen stuur je e-mails automatisch door naar verschillende mensen. Zo kan je iedereen bereiken.
 • Catch-all mailbox: Een catch-all mailbox vangt alle e-mails op die anders niet kunnen worden afgeleverd. Mis geen enkel bericht, ook niet wanneer een fout of onbestaand adres wordt gebruikt.

 

Lees meer

 

Gratis doorsturen met URL-forwarding

Koppel je domeinnaam gratis aan je Facebook-profiel, LinkedIn-pagina of reeds bestaande website. Bezoekers die je domeinnaam intypen komen zo altijd op de juiste pagina terecht.

Extra

 • Cloaking: Met cloaking zien bezoekers jouw domeinnaam in de adresbalk, in plaats van een lange URL van bijvoorbeeld je internet provider.

 

Lees meer

 

Krachtig controlepaneel

Behoud een overzicht van je domeinnamen, beheer contactgegevens of stel je domeinnaam zelf in via ons controlepaneel. Elke wijziging is bovendien direct actief.

Extra

 • Handige wizards: Een SPF-record op maat in enkele stappen? Office 365 instellen met een paar klikken? In ons controlepaneel vind je verschillende wizards die het beheer nog eenvoudiger maken.

 

Lees meer

 

Maak zelf je website

Bouw zelf een unieke website met onze Webbuilder. Kies je eigen stijl en voeg eenvoudig afbeeldingen en tekst toe. En dat zonder programmeerkennis.

Extra

 • E-commerce: Heb je plannen om een webwinkel te starten? In enkele klikken heb je een webshop klaar met winkelmandje en tal van digitale betaalmogelijkheden.

 

Lees meer

 

Volledige in controle

Bij Nomeo krijg je de volledige controle over de instellingen van je domeinnaam. Stel gratis onze nameservers in of kies voor eigen nameservers. Alle instellingen worden doorgevoerd in real-time!

Extra

 • Alle DNS-records: Via het controlepaneel kan je alle DNS-records instellen, van A- en CNAME-records tot SRV-records. We geven je de volledige vrijheid over je domeinnaam

 

Lees meer

 

Telefonische support

Heb je een vraag over een domeinnaam? Of zit je met een lastig probleem? Iedere werkdag staan onze specialisten je te woord via ons gratis 0800-nummer

Extra

 • Online help: In onze uitgebreide kennisbank vind je tal van handige stappenplannetjes voor het instellen van bijvoorbeeld je mailbox of extra tips bij het bouwen van een website.

 

Lees meer

 

1 jaar gratis webhosting

Profiteer 1 jaar lang gratis van onze betrouwbare en supersnelle hosting. Gebruik je domeinnaam als adres voor een eigen website.

Extra

 • Verhuis-service: De verhuis van een website is een moeilijke taak. Wij zijn er voor jou! We verhuizen de website en mailboxen gratis, zonder onderbrekingen. Alle instellingen worden mee overgenomen.

 

Lees meer

 

Bescherm je domeinnaam

Voorkom een ongeautoriseerde verhuis van je domeinnaam met een 'domain lock'. Een domain lock is beschikbaar voor de meeste, bekende domeinnaamextensies.

Extra

 • Automatische verlenging: Naast het vergrendelen van je domeinnaam, kan je ook de automatische verlenging inschakelen. Zo kan niemand anders je waardevolle domeinnaam wegkapen.

 

Lees meer

 

Easymove: alle instellingen verhuizen mee

Dankzij Easymove worden alle instellingen op je domeinnaam automatisch overgenomen bij de verhuis van een domeinnaam.

Extra

 • Verhuizen in bulk: Ook wanneer je verschillende domeinnamen wil verhuizen, worden alle instellingen automatisch overgenomen. Zo hoef je niet te vrezen voor onderbrekingen.

 

Lees meer

 

Office 365 wizard

Het instellen van Office 365 op je domeinnaam is werk voor specialisten. Wij brengen daar verandering in. Via onze wizard stel je Office 365 in drie klikken in op je domeinnaam.

Extra

 • Ondersteuning van een vakman: We gaan graag een stapje verder. Daarom zorgen we bij de bestelling van een Office 365-abonnement voor de opstart ervan en begeleiden je van A tot Z.

 

Lees meer

 

 

Nog meer straffe diensten

Nomeo is een domeinnaamspecialist. We hebben een kwaliteitssysteem opgebouwd, dat we voortdurend verbeteren en bijsturen. Met verschillende handige, innovatieve tools vergemakkelijken we het beheer van je domeinnamen.

 

 • Backup MX

  Bestellingen, leveringen, vragen of meetings, het wordt heel vaak geregeld via e-mail. Die berichten wil je natuurlijk niet missen. Backup MX vangt alle e-mails op wanneer die niet kunnen worden afgeleverd. Zodra alles weer werkt, sturen wij alle e-mails door.

 • Subdomeinen

  Een subdomein is handig wanneer je een specifiek deel van je website zijn eigen URL wil geven. Via ons controlepaneel stel je eenvoudig een onbeperkt aantal subdomeinen in.

 • DNSSEC

  Met DNSSEC voorkom je dat de instellingen van je domeinnaam gekaapt worden. Via een digitale handtekening wordt ervoor gezorgd dat bezoekers altijd op jouw website terechtkomen.

 • Keyword Monitoring

  Goed scoren in zoekmachines zoals Google is belangrijk. Met Keyword Monitoring kan je perfect opvolgen hoe je website scoort in de zoekresultaten.

 • Website Monitoring

  Baat je een drukbezochte webwinkel uit? Of heb je net een blogpost gepubliceerd die viraal is gegaan? Wij volgen voor jou op of je website goed blijft functioneren, zodat je publiek niet afhaakt.

 • Smart DNS Failover

  Dankzij Smart DNS Failover worden bezoekers automatisch omgeleid naar een alternatieve locatie wanneer je website onbereikbaar is of een defect vertoond.

 • Versies

  Na elke wijziging aan de instellingen op je domeinnaam, slaan we een versie op. Wanneer er iets misloopt met de domeinnaam, kan je in enkele klikken terugkeren naar een eerdere versie.

 

Ontdek alle mogelijkheden van het Active Domain Pack of Critical Domain Pack

 

Meer weten?

 • Heb je advies nodig bij het kopen van je domeinnaam? Aarzel dan niet om een van onze specialisten te contacteren via ons gratis 0800-nummer, live chat of e-mail!

Domeinnaam registreren

.  

Meer extensies registreren

Verhuis uw domeinnaam

 

Premium support

Premium

Support

Aantal klanten

5 472

Klanten

Domeinnamen in beheer

19 864

Domeinnamen in beheer

Diensten

Tools

Over Nomeo

ISOIEC 27001

Partners

Nomeo is DNS.be agent Nomeo is SIDN Deelnemer Nomeo is EURid Agent ascio cloudstar Microsoft Partner Nomeo is FEWEB-lid
Overschrijving   Bancontact   Visa   American Express   Mastercard   PayPal   Sofort   IDeal

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy - 2012-2018 © Nomeo bvba - Nomeo Internationaal : Nederland
Alle aangeduide prijzen zijn 21% BTW exclusief