Nieuws

Registreer je .blog-domeinnaam

21-11-2016 - De nieuwe domeinnaamextensie .blog is beschikbaar voor registratie. Voor bedrijven de ideale marketingtool, voor bloggers een uitgelezen kans op een unieke domeinnaam.

Bloggen is niet meer weg te denken uit het digitale speelveld. Street fashion, een reisdagboek of informeel gesprek met een bekendheid: we lezen het allemaal op blogs.

Wil je nu zelf zo'n blog lanceren? Dan denk je waarschijnlijk snel aan een gratis contentsysteem zoals WordPress. Nadeel is dat je daar een lang webadres bij krijgt, zoals mijnblogoverdomeinnamen.wordpress.com.

Waarom dan niet kiezen voor je eigen domeinnaam? De nieuwe domeinnaamextensie .blog is perfect voor al je blogideeën!

Zet jezelf op de digitale kaart

Een unieke, duidelijke domeinnaam is belangrijk voor online succes. Of je nu blogt onder je persoonlijke naam of een blog wil lanceren voor je organisatie, het is belangrijk om jezelf te onderscheiden.

En dat kan je doen met een .blog-domeinnaam. Je straalt autoriteit uit én toont, dankzij de duidelijke extensie, meteen aan wat bezoekers mogen verwachten van je pagina. Zet jezelf op de digitale kaart met een geweldige .blog-domeinnaam!

Wist je trouwens dat de extensie beheerd wordt door Automattic, het moederbedrijf van WordPress? Geen geschiktere partij om .blog uit te baten.

Wat je moet weten over .blog

Een .blog-domeinnaam kost €39 per jaar. De registratie van een domeinnaam is aan de gewoonlijke regels onderworpen: minstens 4 karakters, maximaal 63.

Bij de registratie van je domeinnaam krijg je van ons een hoop gratis extra's. Om meteen goed te kunnen starten, geven we je 1 jaar webhosting cadeau en een gratis mailbox.

Heb je nog vragen over de registratie van je domeinnaam? Of over onze webhosting? Neem contact met ons op via live chat, e-mail of ons gratis telefoonnummer!

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X