Nieuws

Ontdek de blacklist checker en traceroute in ons vernieuwd controlepaneel

02-06-2016 - Wil je zelf opsporen waar zich een netwerkfout voordoet? Controleren of je mailserver op de zwarte lijst is beland? Ontdek snel onze nieuwe tools in het controlepaneel.

Je domeinnaam beheren moet eenvoudig zijn. Een gebruiksvriendelijk controlepaneel en slimme tools zijn daarvoor essentieel.

Daarom hebben we nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan ons controlepaneel, die je kunnen helpen bij het opsporen van een probleem met je domeinnaam en mailserver.

Spoor netwerkfouten op

Traceroute helpt je netwerkfouten op te sporen. De tool onderzoekt de verbinding tussen twee punten op het web en toont via welke knooppunten het internetverkeer loopt. Je kan, met andere woorden, achterhalen hoe het verkeer loopt en met welke kwaliteit.

Bereikbaarheid en snelheid kan je dan weer meten met ping. Samen met de traceroute-tool kan je dus zelf nagaan waar zich al dan niet een probleem voordoet in internettraffiek.

Mailserver op de zwarte lijst?

Naast de netwerktools, hebben we ook een blacklist checker gelanceerd waarmee je kan nagaan of een mailserver geblacklist is. De resultaten van de blacklist checker voor om de vier uur geüpdatet. Verder krijg je dagelijks een e-mail toegestuurd met de resultaten van die check, zodat je niet telkens naar het controlepaneel moet navigeren voor de resultaten.

Heb je vragen over de traceroute-, ping- of blacklisttool? Contacteer een van onze vakmannen via ons gratis telefoonnummer, live chat of e-mail.

Ontvang handige tips voor je domeinnaam en blijf op de hoogte van de laatste updates en aanbiedingen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Krijg je 'm liever niet meer? Afmelden kan net zo eenvoudig als aanmelden.


X